Doktor Proktors tidsbadekar

Dato:25. nov. 2017 - 17. dec. 2017
Tidspunkt:14:00
Scene:Team Teatret
Billetpris:0 kr. - 185 kr.
Køb billet

Team Teatret - Doktor Proktors tidsbadekar

Mød Lise, Bulle, en forelsket Doktor Proktor, en forsvundet kæreste, en vanvittig jagt, en fantastisk tidsrejse, op til flere uhyggelige, franske flodheste, super cyklisten Eddy, lidt pruttepulver, en underlig dame med træben og knirkende rulleskøjter, Napoleon, Jeanne d’Arc , krig, død og kærlighed. Samt en tilpas dosis af halshugning, hekseafbrænding og hængende overskæg. Det er kort sagt: Doktor Proktors tidsbadekar.

En fantastisk rejse i tid, rum og et badekar.

Om selve historien:

Det er en fredelig dag på Kanonvejen, lige indtil Lise og Bulle får et meget specielt postkort. Det viser sig hurtigt, at det er Doktor Proktor, som er på færde. Den gamle opfinder sender Lise og Bulle ud på en rundrejse – afsted det går i tidsbadekaret, som Doktor Proktor har opfundet. De to børn kommer først til Paris og siden til Napoleons Waterloo – de vender tilbage til Jeanne D’Arcs tid og den franske revolution. Alt sammen for at redde livet og kærligheden … Men det er ikke alle, der ønsker, at Doktor Proktor skal leve lykkeligt til sine dages ende …

Doktor Proktors tidsbadekar er skrevet af den norske forfatter Jo Næsbø og dramatiseret af Morten Joachim og Ane Skumsvoll.
Der er tale om en skøn familieforestilling for børn og voksne i tiden frem mod jul. Vi anbefaler forestillinge til børn fra 8 år og op til 99 år. 

Forfatter: Jo Nesbø

Dramatikere: Morten Joachim og Ane Skumsvoll

Forlag: Colombine Teaterforlag

Instruktør: Mikael Helmuth

Scenograf: Thomas Ravnsgaard

Skuespillere: Olivia Franciska Fevel Borgels, Stig Reggelsen Skjold, Sofie Ancher Vea, Anders Cornelius Zoffmann, Amanda Isaksen (elev fra skuespilskolen), Anna Bruus (elev fra skuespilskolen)

Illustrator: Tanja Eijgendaal