Momo eller kampen om tiden

Dato:1. dec. 2018 - 22. dec. 2018
Tidspunkt:14:00
Scene:Team Teatret
Billetpris:70 kr. - 190 kr.
Køb billet

Team Teatret - Momo - eller kampen om tiden

Årets familieforestilling i tiden frem mod jul er en eventyrlig forestilling om en handlekraftig pige og nogle mystiske tidstyve …

I udkanten af ​​en by i ruinerne af et gammelt amfiteater, bor en ensom pige, der kalder sig Momo. Ingen ved, hvem hun er, eller hvor hun er fra. Momo har en fantastisk evne. Når hun lytter, forsvinder folks problemer. Derfor søger mange hende, og amfiteatret bliver et samlingssted for musik, glæde og samtale. Alt tegner lykkeligt – lige ind til nogle mystiske, grå og cigar-osende personer begynder at overtale folk til at sætte deres tid ind i en “tids-sparekasse”.
Pludselig er der ingen, der har tid til hinanden mere – for de grå personer stjæler timer, minutter og sekunder. Snart er den eneste, der kan redde tiden Momo. Hun tager derfor kampen op mod de grå tidstyve.

Tid er en finurlig størrelse – nogle gange går tiden for hurtigt, andre gange føles den for lang. Men vi har næsten aldrig nok af den.

Momo – eller kampen om tiden er baseret på Michael Endes populære roman. Ende er også kendt for Den uendelige historie. I Team Teatrets opsætning er Momo – eller kampen om tiden en familieforestilling, som er forbudt for børn under syv år.

Instruktør: Mikael Helmuth

Scenograf: Thomas Ravnsgård

Dramatiker: Anneli Mäkelä

Forlag: Colombine Teaterförlag og Folmer Hansen Teaterförlag AB

Bogforlæg: Michael Ende

Medvirkende: Olivia F. Fevel Borgels, Stig Reggelsen Skjold, Sofie Ancher Vea, Anders Cornelius Zoffmann, Robert Reinhold og Hanin Georgis (3. års elev på Den danske scenekunstskole)

Foto: Mingo Photo