Poetry slam: Smukke ord

Dato:31. okt. 2018 - 11. apr. 2019
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:50 kr. - 50 kr.
Køb billet

Smuk Teater & Team Teatret: Smukke ord

Team Teatret har igen fornøjelsen af at åbne dørene for områdets seje ord-slammere. Teatret er også i denne sæson fast scene for inspirerende og entusiastiske poetry slam-events i samarbejde med Smuk Teater fra Skarrild.

Arrangementet 31. oktober bliver en bykamp mellem Aarhus og Herning. Holdet fra det, der en gang brystede sig af at være smilets by, har Jesper Kirkegaard med som anfører, mens holdet fra Herning – byen hvor alle muligheder er åbne – har Thomas Thisted som holdkaptajn. Du vil undervejs opleve hold-slams, singler og slams lavet under selve konkurrencen. Det bliver uden tvivl en højspændt og heftig, men også hyggelig slam-aften på Team Teatret. 

Poetry slam er en hæsblæsende kamp på ord. Det er et skønt mix af digtoplæsning, hip-hop battle og stand up comedy – det er poesi og punk. Det er hurtigt, det er slow – hver aften er helt unik. Og du er en vigtig del af hver event: Det er nemlig publikum, der er dommere i denne spoken word-konkurrence, og dermed kan du få indflydelse på, hvem der står tilbage med æren som vinder.

Reglerne er ganske simple: Slammerne skal selv have skrevet deres tekster, de må hver bruge 3:10 minutter af din tid (ellers er der strafpoints) og de må ikke bruge rekvisitter, kostumer eller være nøgne.

Så kom og oplev ordenes fight club i poesiens boksering – og tag dine venner med!

Arrangør: Smuk Teater & Team Teatret