Poetry Slam: Smukke ord

Dato:30. apr. 2018 - 23. maj. 2018
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:50 kr. - 50 kr.
Køb billet

SMUK Teater & Team Teatret - Smukke ord

Hen over foråret præsenterer Team Teatret tre aftener med poetry slam – en hæsblæsende kamp på ord. Poetry slam er et skønt mix af digtoplæsning, hip-hop-battle og stand-up. Nogle af landets bedste slammere vil kæmpe om din gunst … Det er nemlig dig som publikummer, der er dommer i denne spoken word-konkurrence.

Setuppet er enkelt: Slammerne skal selv have skrevet deres tekster, de må hver bruge 3:10 minutter af din tid, og de må ikke bruge rekvisitter, kostumer eller være nøgne.

Poetry slam har sin oprindelse i Chicago i 1986 og kom til Danmark i 1998, hvor de første poetry slammere indtog de københavnske scener. I dag er der faste scener i København, Valby, Svendborg, Odense, Aarhus og Aalborg – og nu får vi altså også poetry slam på programmet i Herning.

Vi præsenterer Smukke ord i samarbejde med SMUK Teater.

Der vil være forskelligt program de tre aftener – til arrangementet  30. april kan du møde:

  • Astrid Jensen kommer fra Aalborg og er helt ny på den danske poetry slam-scene.
  • Jesper Kirkegaard – en mand i sin bedste alder, der kommer med tekster om alt det, vi møder i hverdagen. Han er regerende aarhusmester.
  • Jeppe Tomzak fra Herning er også ganske ny i poetry slam. Han skriver tekster, der fortæller om livet, Klub 27 og og ungdommen set fra skyggesiden.
  • Thomas Thisted fra Skarrild –  med udgangspunkt i sine egne fejl (og lidt hiphop-lyrik) sætter han et andet perspektiv på det daglige liv.
  • Kaare Olsen har slammet et par gange i Aalborg – og har allerede vundet sit første slam. Han har sit helt eget bud på hvordan poesi-kagen skal skæres.
  • Matt Charnock er englænder bosat i Aarhus, og han slammer med et engelsk glimt i øjet om hverdagsobservationer – og så endda på formfuldendt engelsk.
  • Emma Elisabeth Holtet er fra Aarhus, men også lidt fra England. Hun slammer primært på engelsk om emner som f.eks. kærlighed, stalking og danske vikingekvinder.
  • Jonas Krarup Påskesen er fra Aalborg og selvom han ikke har slammet meget, så har han skrevet digte i nogen tid

Program for den sidste poetry slam-aften følger …