Tamme Tigre Findes Ikke

Dato:12. feb. 2018
Tidspunkt:14:00
Arrangement afviklet

Frk. Fracaso - Tamme tigre findes ikke

Anmeldere og teaterfolk over hele landet taler begejstret om forestillingen Tamme tigre findes ikke. Og vi vil ikke snyde dig og dine for denne forestilling, som tager børn fra 7-11 år og deres voksne med ind i 1920ernes cirkusunivers. Inspirationen til historien er hentet i fortællingen om Mabel Stark – en berømt amerikansk tiger-tæmmer.

Vi møder pigen Mary, som bor hos sin tante, hvor alt foregår på den helt rigtige måde. Men pigen drømmer om noget med lidt mere vildskab. Hun sidder i sin vindueskarm og kigger ud og falder i staver. Lige ind til den dag et cirkus kører forbi. For nu ved hun, hvad hun vil – hun vil ud og være en del af cirkusfamilien. Da hun ser ind på tigrene i buret, er hun solgt: Hun vil tæmme tigre.

Vi følger hendes stædige kamp for at få lov til at dressere de store kattedyr. Vejen til at blive den første og bedste (kvindelige) tigertæmmer er ikke enkel: Kampe med både dyr og mennesker skal udkæmpes. Men selvom Mary tager livtag med døden, rejser hun sig gang på gang for at træde ind i manegen.

Tamme tigre findes ikke er en eventyrlig komedie om dødsforagt og tigertæmning. Kan en tiger tæmmes? Eller venter der noget uventet i det øjeblik, man vender ryggen til dem?

Forestillingen er blandt andet skabt af Anna Panduro, som her på Team Teatret har skrevet manuskript til forestillingen Spørge Jørgen.

 

Medvirkende: Maja Skovhus Rehøj og Anna Panduro

Instruktør: Alex Byrne

Scenograf: Marie Rosendahl Chemnitz

Tekniker/lysdesigner: Elke Laleman