Et sæsonkort er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Dit sæsonkort skal fremvises på forlangende ved billet-kontrol på teatret.

Et sæsonkort giver dig en billet til hver forestilling på Team Teatret, så længe der er ledige pladser. Du skal selv booke din billet via teatrets website eller billetkontor. Du kan reservere plads til alle forestillinger på én gang, eller du kan vælge at booke løbende. Dog skal du være opmærksom på, at vi til nogle forestillinger har et begrænset antal pladser.

Et sæsonkort giver dig adgang til sær-aktiviteter på teatret. Det være sig foyer-forestillinger, foredrag og lignende. Disse annonceres på websitet, nyhedsbreve og på Facebook. Herefter kan du booke din billet til eventen.

BEMÆRK:

  • at sæsonkortet ikke giver adgang til 0-kroners billetter til børneteaterforestillinger. Billetter til børneteater købes særskilt.
  • at sæsonkortet ikke giver adgang til arrangementet med standupper Thomas Warberg i februar 2018, da dette har ekstern arrangør.

Hvis du bliver forhindret i at benytte den plads, du har booket til en forestilling, skal du senest 8 dage før forestillingen, give besked om dette til teatret, medmindre der på grund af særlige omstændigheder er truffet anden aftale med en medarbejder fra teatret.

Hvis du undlader at give besked og ikke benytter den billet, du har booket til en teaterforestilling eller sær-event, sender vi dig en regning – et såkaldt no show-fee – svarende til prisen på en løssalgsbillet pt. 185 kroner. Dette uanset om du har et sæsonkort til unge eller voksne.

Du kan købe alle de sæsonkort, du ønsker. Hvis du køber et sæsonkort, kan du booke en billet til 0-kroner pr. forestilling. Hvis du køber to sæsonkort, kan du således booke 2 0-kroners billetter pr. forestilling og så fremdeles.