Børneteater for de 6-10 årige

Astronauten gør klar til rum-rejse. Med sig har han sin bedste ven – potteplanten Otto. Selvom de ikke kan tale sammen, forstår plante og astronaut hinanden. Et ordløst venskab med en fasttømret relation. Det er lige dét, astronauten har brug for som sin personlige tryghed og sikkerhed, når han går ind i sin rumraket for at rejse ud i rummet. Han har gået på astronaut-skole og ved præcis, hvordan han skal ramme toilettet, når tyngdekraften er sat ud af spil og vægtløsheden tager over.

Men der opstår skår i venskabet og to-somheden, da meteoritten Elsa med et brag lander. For hvordan reagerer astronauten, når Otto og Elsa finder hinanden? Byder han den fremmede velkommen – eller tager han afstand og holder på dét, han kender?
Astronauten er en forestilling for de 6-10-årige, der henter sin inspiration i Andreas Mogensen rejse ud i rummet – og i den nærmest legendariske historie om månelandingen. Og der er skelet til den igangværende planlægning og forberedelse af en rejse til Mars, en tur man ikke kommer hjem fra igen …
Med astronauten helt alene i sin rumkapsel, handler forestillingen også om skønheden – og ensomheden – i at være alene og i fællesskabet.

Forestillingen, der er refusionsberettiget, begynder sin turne i februar 2017 og er også ude på landevejene i foråret/sommeren 2018. Kontakt kontoret på telefon 97125577, hvis du ønsker at booke Astronauten.

 

Bemærk: Forestillingen kan også spilles udendørs!

Medvirkende: Anders Cornelius Zoffmann

Dramatiker: Hanne Kvist

Instruktør: Mikael Helmuth

Scenograf: Per Steenberg

Kostumier: Leila Steenberg

Lyddesigner: Morten Birk

Lysdesigner: Søren Lydersen

Tekniker: Dan Brantlov

Foto: Cristina Reuter, Mingo Photo

Pris inkl. moms: 6.000,-/max. 40 pers. 7.000,-/max 60 pers. 7.500,-/max. 80 pers.

Forestillingens styrke ligger særligt i balancen mellem astronautens oplevelser som barnets udfoldede leg og frie fantasi (som det ses i Jakob Martin Strids illustrerede børnebøger eller i Bill Watersons historier om Steen & Stoffer, hvor Steen forvandler sig til rumagent Spif) eller måske bare det rene rablende galskab skabt i et ensomt menneskes sind? Et menneske som i øvrigt blev smidt ud af rumskolen med ordene: » God tur -og du behøver ikke komme tilbage foreløbig! «