Årskort

Scene:Team Teatret
Billetpris:450 kr. - 950 kr.
Køb billet

Teater ad libitum

En betaling, et kort – utallige teateroplevelser

Team Teatret tilbyder årskort, hvilket betyder at uanset, hvornår du køber kortet, gælder det 365 dage frem.

Med et årskort i hånden, får du adgang til teater i bunker – og du får et medlemskab oven i hatten. Et årskort gør dig nemlig automatisk til medlem af foreningen Team Teatret (læs mere om medlemskabet her), og med årskortet får du også adgang til alle teaterforestillinger på Team Teatret for unge og voksne under forudsætning af, at der er ledige pladser i salen. Vær opmærksom på, at vi på enkelte forestillinger kun har et begrænset antal pladser til rådighed. Det handler altså om at få booket dine billetter i god tid, hvis du vil være sikker!
Et årskort giver dig derudover mulighed for ganske gratis at deltage i sær-arrangementer på teatret; det være sig små foyer-forestillinger, foredrag eller andet, vi finder på hen over året.

Årskortet kommer i to udgaver – et til unge under 25 år og et til voksne over 25 år.

Sådan fungerer det:

  • Hvis du ikke har en profil til køb af billetter på Team Teatrets website, skal du begynde med at oprette en profil. Det er vigtigt, at du husker den emailadresse og det password, du opretter, da dine køb registreres på din profil.
  • Når du har oprettet din profil, kan du købe dit årskort på samme måde, som du køber en hver anden billet på siden. Når dit køb af årskort er registreret, kan du booke 0-kroners billetter til samtlige forestillinger, som er i salg.
  • Du kan booke en 0-kroners billet pr. årskort, du har købt på dit login. Det vil sige, hvis du køber to årskort på det samme login, kan du booke to 0-kroners billetter til hver forestilling og så fremdeles.

Bemærk at du skal huske at meddele teatret, hvis du bliver forhindret i at bruge dine reserverede pladser til forestillingerne. Glemmer du dette, sender vi dig en opkrævning svarende til en løssalgsbillet – aktuelt 190 kroner. Læs de nærmere betingelser her. På den side kan du også se videoer, der guider dig til køb af kortet og til, hvordan du bruger det til at sikre billetter.

Glemmer du dit password eller volder bookingen dig problemer, er du altid velkommen til at tage kontakt til teatret på 97125577.