Anonyme sexister

Dato:4. maj. 2016 - 27. maj. 2016
Tidspunkt:19:30
Arrangement afviklet

Anonyme sexister - helt alvorlig komedie

Internettet og sociale medier i særdeleshed har åbnet op for en helt ny måde at kommunikere på. Der er ikke langt fra modbydelige og vrede tanker til en lang svada sendt ud i æteren.

Sexismen lever i bedste velgående i det virtuelle rum, hvor det er både nemt og bekvemt at give afløb for sine holdninger uden at lægge navn til galden. Anonymt flyver sexistiske bemærkninger gennem luften og rammer spidende hos modtageren.

Anonyme sexister er en moderne grotesk-satirisk komedie, der tager sit afsæt i en samtalegruppe for netop nogle af dem, der står bag de sexistiske angreb. Foreningen Anonyme sexister er for de, der selv har søgt hjælp og de, der er blevet dømt til behandling. I og omkring gruppen udspiller sig en række groteske situationer, som sætter debattonen og verbale, sexistiske overgreb ind i en humoristisk kontekst.

Forestillingens mål er gennem grinet at vække publikums eftertanke over den absurde moderne frie kommunikationsform og give et indblik i livet bag skærmen.

Anonyme sexister er ny dansk dramatik produceret af Team Teatret.

I forbindelse med Anonyme sexister kan du forudbestille en boblende, sød og salt forfriskning, som du kan nyde i teatrets café før forestillingen. Således serverer vi et glas boblende vin sammen med en fransk makron, et stk. petit four og nogle salte mandler.
Køb forfriskning

Medvirkende: Sofie Ancher Vea, Kristoffer Helmuth, Mikael Helmuth & Anders Cornelius Zoffmann

Instruktør: Maria Walbom Vinterberg

Scenograf: Thomas Ravnsgård

Lysdesign: Søren Lydersen

Lyddesign: Morten Birk

Manuskript: Simone Isabel Nørgaard

Foto: Mingo Photo

Kostumer: Leila Steenberg

Anonyme sexister er en satirisk, skarp leveret kommentar til den moderne debatkultur. Der er en god, naturlig rytmik og timing mellem skuespillerne og replikkerne.

Som debatdeltagende og -skabende teater er Anonyme sexister derfor rettidig omhu og en påmindelse om, at teater selvfølgelig ikke skal være berøringsangst i forhold til samfund, politik og fællesskab.