Baby Macbeth

Dato:25. okt. 2019
Tidspunkt:09:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:60 kr. - 60 kr.
Arrangement afviklet

Baby Macbeth - en del af festivalen Enestående

En fri fortolkning af Shakespeares verdensberømte dramaer, spillet for babyer fra 12 måneder og opefter. Her får vi highlights fra Romeo & Julie, Macbeth, En

Skærsommernatsdrøm og Kong Lear på under 40 minutter.

Scenen er sat omkring et kæmpe bord, som tilskuerne er placeret rundt om. Flere af de små tilskuere bliver valgt til centrale roller i fortællingen. Prisbelønnede Agnés Limbos har mere end 30 års erfaring som skuespiller og dukkefører, og hun styrer dette univers af magi præcist, rytmisk og musikalsk.

De voksne vil måske genkende Shakespeares mange intriger, mens børnene for første gang skal opleve dette fantastisk univers af en fortælling.

For børn fra 1 år og deres voksne

Forestillingen varer 40 minutter

Festivalen ENESTÅENDE 2019 bliver til i samarbejde med Teater Nordkraft i Aalborg og Teatret Gruppe 38 i Aarhus. Festivalen består af en række forestillinger der hver har det til fælles, at blot en enkel skuespiller er på scenen.

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Aahuus Stiftstidendes Fond, Spar Nord Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Danske Dramatikere, Dansk Skuespillerforbunds Produktions-støttemidler og Wallonie-Bruxelles International.be

 

Af og med: Agnes Limbos

komponist og musiker: Joachim Caffonnette

Dramaturg: Sabine Durand

Lysdesign: Jean-Jaques Deneumoustier

Scenograf: Sophie Carlier

Producent : Compagnie Gare Centrale (Belgien)