Drengen der ville være vægtløs

Dato:22. okt. 2018 - 23. okt. 2018
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:70 kr. - 190 kr.
Arrangement afviklet

Folketeatret - Drengen der ville være vægtløs

– En hverdagskomedie om håbløse drømme

Endnu en gang får vi på Team Teatret besøg af altid populære Folketeatret. Denne gang er det den underfundige og skæve komedie om Drengen der ville være vægtløs, de præsenterer for dig. Det er en komedie om, hvor svært det er at få lov til at se så langt som mod stjernerne, når horisonten for ens nærmeste er dagens varme ret fra den lokale grill.

Tag med på tur til udkanten af Danmark i 1980erne. Her i provinsen går René rundt og drømmer stort: Han vil egentligt gerne være astronaut.

René er en overvægtig nørd, som stadig bor hjemme hos sin migræne-ramte mor. Før hans far døde skaffede han René en læreplads hos den lokale blikkenslager. Men René vil ikke være VVS’er – han vil være astronaut. Han drømmer om at flyve højt op i himmelrummet – ikke om at vade rundt i andre folks kloakslam. Han drømmer om at bo i sin egen lejlighed i storbyen – ikke om at hænge fast i barndommens provinsby med en omklamrende mor og en insisterende chef, der gerne ville overtage pladsenefter Renés far.

Renés eneste venner, Theis og Winnie, drømmer også om at finde vejen væk: Theis fifler med at score nogle hurtige, men lyssky, penge. Winnie drømmer om at vinde en sangkonkurrence og blive berømt.

Forestillingen varer 125 minutter inkl. pause.

 

 

Dramatiker: Thomas Markmann

Instruktør: Geir Sveaass

Scenograf: Marianne Nilsson

Medvirkende: Nikolai Jørgensen, Mette Horn, Lars Bom, Mads Reuther, Mette Klakstein Wiberg