Er der nogen?

Dato:5. jun. 2021 - 8. jun. 2021
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:0 kr. - 0 kr.
Køb billet

Team Talent inviterer til gratis forestilling under Kulturfest Herning

Med udgangspunkt i deres egne improvisationer, tekster fra forskellige dramatikere, digte og sange spiller Team Teatrets talenthold deres afgangsforestilling.

Holdet præsenterer en forestilling om længsel, kærlighed og menneskets grundlæggende behov for at skabe mening i livet.

Fire ensomme unge mennesker lever en rutinepræget tilværelse bag hver deres skærm i hver deres rum i et lejlighedskompleks. En tavs rengøringskvinde skubber tiden fremad og får tilværelsen til at glide. Men et brud på rutinerne sender dem ud af den kedsommelige kurs og ud i poetiske og akavede møder med hinanden. Disse møder skaber ny mening og nye spørgsmål for de unge.

Spørgsmålene står i kø: Hvad gør man hvis man gerne vil ses, men ikke tør vise sit ansigt? Hvordan kan man føle sig som et helt menneske? Hvordan får man slukket sin længsel? Findes kærligheden? Er den også til mig?

Beboerne grunder også over, hvem det er, der har beboet det tomme rum og efterladt sig bunker af tanker og spørgsmål? Desuden er det værd at tænke over, hvad der bliver af alle de overflødige poetiske tanker, vi har?

Idé, instruktion og koncept: Sune Christoffer Abel og Marie Vestergård Jacobsen

Tekster: Andreas Garfield, Line Mørkeby og Ole Bornedal

Medvirkende: Sanne Johnson Lund, Marcus Juul Nielsen, Toke Jonathan Jensen, Laura Sangild Nielsen og Rasmus Husted Tanggaard

Lysdesigner: Michael Fogh

Tak til: DATS for støtte og til Brunsgaard A/S Stillads for lån af stillads

Producent : Teams Teaterskole