#Glimt

Dato:23. maj. 2019 - 14. jun. 2018
Tidspunkt:19:30
Scene:Multihuset Brændgårdsparken
Billetpris:70 kr. - 190 kr.
Køb billet

Team Teatret - #Glimt

#Glimt – eller historien om, hvordan du sammen med os møder det virkelige levede liv, når du træder ind over dørtærsklen i hjemmene i Brændgårdsparken, der er et alment boligbyggeri, som set fra oven danner bogstaverne J.U.L og ligger i den vestlige del af Herning, der befinder sig midt på Heden i Jylland, som er den eneste del af Danmark, der er forbundet med Europa, som er et af verdens kontinenter og hvis navn ifølge visse sprogforskere kommer af ordet erêbu, der bærer betydningen ”Solnedgang”

#Glimt foregår i Brændgårdsparken i Herning. Vi rykker således teatret ud af sine vante rammer og indlogerer os i et af byens boligområder. Forestillingen vil ikke blot være en skildring af en specifik bydel. Det vil være en undersøgelse af hvad et menneskeliv er: For hvad kendetegner egentlig et liv? Er dét, du tænker, når du ser
ud af vinduet, ikke også en del af dit liv? Er alt dét, der ikke er, ikke også en del af din tilværelse? Dagdrømme kan for eksempel ses som en poetisk modsætning til hverdagen, men er dagdrømme ikke også en stor del af et liv? Kan alt dét, du kun går og forestiller dig, ikke også have betydning for resten af verden?
Forestillingen er baseret på samspillet mellem Brændgårdsparkens fysiske rum – indendørs og udendørs – og dets historier.

Forestillingen er professionelt teater, som bliver til i et samspil mellem Team Teatret, Boligforeningen Fruehøjgård og Brændgård Amatør Teater og beboere i Brændgårdsparken. Vær opmærksom på at forestillingen ikke vil være egnet for gangbesværede eller kørestolsbrugere, da du som publikum skal op og ned af trapper – ind og ud af døre og rundt i hele området omkring Brændgårdsparken.

Instruktør: Rasmus Ask

Dramatiker: Brian Wind-Hansen

Scenograf: Luise Midtgaard

Dramaturg: Gitte Villadsen

Skuespillere: Stig Reggelsen Skjold, Sofie Ancher Vea, Anders Cornelius Zoffmann og Olivia Franciska Fevel Borgels

Lysdesigner: Søren Lydersen

Lyddesigner: Morten Birk

Foto: Mingo Photo