#Glimt

Dato:23. maj. 2019 - 14. jun. 2019
Tidspunkt:19:30
Scene:Multihuset Brændgårdsparken
Billetpris:70 kr. - 190 kr.
Arrangement afviklet

Team Teatret - #Glimt

#Glimt – eller historien om, hvordan du sammen med os møder det virkelige levede liv, når du træder ind over dørtærsklen i hjemmene i Brændgårdsparken, der er et alment boligbyggeri, som set fra oven danner bogstaverne J.U.L og ligger i den vestlige del af Herning, der befinder sig midt på Heden i Jylland, som er den eneste del af Danmark, der er forbundet med Europa, som er et af verdens kontinenter og hvis navn ifølge visse sprogforskere kommer af ordet erêbu, der bærer betydningen ”Solnedgang”

#Glimt foregår i Brændgårdsparken i Herning. Vi rykker således teatret ud af sine vante rammer og indlogerer os i et af byens boligområder. Forestillingen vil ikke blot være en skildring af en specifik bydel. Det vil være en undersøgelse af hvad et menneskeliv er: For hvad kendetegner egentlig et liv? Er dét, du tænker, når du ser
ud af vinduet, ikke også en del af dit liv? Er alt dét, der ikke er, ikke også en del af din tilværelse? Dagdrømme kan for eksempel ses som en poetisk modsætning til hverdagen, men er dagdrømme ikke også en stor del af et liv? Kan alt dét, du kun går og forestiller dig, ikke også have betydning for resten af verden?
Forestillingen er baseret på samspillet mellem Brændgårdsparkens fysiske rum – indendørs og udendørs – og dets historier.

Forestillingen er professionelt teater, som bliver til i et samspil mellem Team Teatret, Boligforeningen Fruehøjgård og Brændgård Amatør Teater og beboere i Brændgårdsparken. Vær opmærksom på at forestillingen ikke vil være egnet for gangbesværede eller kørestolsbrugere, da du som publikum skal op og ned af trapper – ind og ud af døre og rundt i hele området omkring Brændgårdsparken.

Forestillingen begynder i Multihuset, Brændgårdvej 81, Herning

#Glimt er egnet for publikum fra 15 år og op

Forestillingen varer ca. 90 min.

SÆRTILBUD
Hvis du allerede har oplevet #Glimt een gang og har lyst til at prøve en af de andre ruter, så tilbyder vi at du kan købe billetter til blot 100 kr. pr. stk. Kig ind på kontoret i åbningstiden mellem kl. 10 og 15 på hverdage, eller ing på tlf. 9712 5577 eller send en mail på mail@teamteatret.dk, så finder vi ud af det.

OBS!
Kommer du i bil, er der mulighed for at parkere på parkeringspladsen ved Midtjyllands Kristne Friskole, Brændgårdvej 4. Herfra er der ca 350 m. at gå til Multihuset
Der er også mulighed for at parkere på parkeringspladsen ved A.I. Holmsvej 93, mellem CFU Herning og Herning HF og VUC. Herfra er der ca 600 m. at gå til Multihuset.
Vi anbefaler at du kommer i god tid, så der er tid til at finde Multihuset.
#Glimt er en vandreforestilling, hvor publikum guides rundt i området og ind og ud af husene. Det betyder, at en del af forestillingen foregår udendørs, så det er væsentligt at klæde sig efter vejrforholdene. Husk, at selv om det måske har været varmt i løbet af dagen, kan det godt blive koldt ud på aftenen.
Er der udsigt til regn, anbefaler vi at du tager regntøj med. Da forestillingen foregår skiftevis inde og ude, skal der meget regn til, før vi aflyser en forestilling.

Læs interview med instruktør Rasmus Ask

Instruktør: Rasmus Ask

Dramatiker: Brian Wind-Hansen

Scenograf: Luise Midtgaard

Dramaturg: Gitte Villadsen

Skuespillere: Stig Reggelsen Skjold, Sofie Ancher Vea, Anders Cornelius Zoffmann og Olivia Franciska Fevel Borgels

Lysdesigner: Søren Lydersen

Lyddesigner: Andreas Carlsen

Instruktørassistent: Malwina Michalak

Foto: Mingo Photo

Guidekoordinatorer: Anita Skov Sekkelund og Anita Vangekjær Marinussen