Hey Lin skoleforestillinger

Dato:13. apr. 2021 - 16. apr. 2021
Tidspunkt:19:30
Lukket arr.

- om at være og om at blive

Da vi ikke må lukke publikum ind i april er de åbne fysiske opførelser af Hey Lin aflyst.

I stedet har vi arrangeret livestreaming af Hey Lin 6., 7. og 8. april. Så hvis du vil opleve forestillingen, er det klogt at købe adgang til den version af opførelserne. Gør det her.
Hvis du allerede har billet til en af de fysiske opførelser, kan du få billetten konverteret ved at ringe eller skrive til os.

Det er muligt for skoler at opleve forestillingen på teatret fra den 12. til 16. april som en del af undervisningen. Kontakt os for nærmere aftale.

Den, du viser verden du er, er også den du er. Eller er det?

Forestil dig, hvad du kunne opleve, hvis du blot et øjeblik kunne kigge ind i tankerne på et ungt menneske. Hvad ville du se?

Vi lukker op for en ung hjerne og giver et indblik i det tankemylder og den søgen efter identitet, som er så omsiggribende i ungdomsårene. Det er i ungdomsårene at vi skal finde vej i den ubarmhjertige jungle af forvirring og utryghed. Her barndommens leg forstummer, og du kan høre stemmerne i hovedet. De indre stemmer vi slås med og som er med til at skabe en identitet.

Hey Lin er en forestilling med både humor og alvor og masser af absurde situationer. Forestillingen er relevant for både unge og voksne.

Hey Lin varer ca. 70 minutter.

Dramatiker: Lin Melkane

Instruktør: Petra Adlerberth-Wik

Medvirkende: Stig Reggelsen Skjold og Line Vejgaard Kjær

Scenografi: Lise Marie Birch

Producent : Team Teatret og Kolding Egnsteater