Hip Hip Hip!

Dato:26. okt. 2019
Tidspunkt:10:00, 13.00
Scene:Team Teatret
Billetpris:60 kr. - 60 kr.
Køb billet

Hip Hip Hip! - en del af festivalen Enestående

Valgfrie snapshots kun for dig og en ledsager

Kom indenfor i Audrey Deros fortryllende univers!

HIP HIP HIP! er et lille teater der spiller for en eller to personer. Teatret er bygget som en af de gamle fotokabiner, sådan en, som du stadig kan finde på banegården i Herning.

Du inviteres indenfor, enten alene eller med en ledsager til et poetisk snapshot. Du vælger selv den historie, du vil opleve, ved at indkaste en af de farvede mønter i kabinen – og klik! Du får din helt egen lille fortælling.

HIP HIP HIP! er en samling små poetiske fortællinger, skabt af den belgiske skuespiller Audrey Dero. Forestillingen er er opført på en række store internationale festivaler igennem de seneste år, men det er første gang, forestillingen vises i Danmark.

HIP HIP HIP! er for alle fra 5 år og voksne

Varighed 5-7 minutter. Billet til denne forestilling udløser samtidig mulighed for deltagelse i dagens dukketeaterworkshop.

 

Festivalen ENESTÅENDE 2019 bliver til i samarbejde med Teater Nordkraft i Aalborg og Teatret Gruppe 38 i Aarhus. Festivalen består af en række forestillinger der hver har det til fælles, at blot en enkel skuespiller er på scenen.

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Aahuus Stiftstidendes Fond, Spar Nord Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Danske Dramatikere, Dansk Skuespillerforbunds Produktions-støttemidler og Wallonie-Bruxelles International.be

 

Skuespiller og koncept: Audrey Dero

Kunstnerisk konsulent: Oriana Varak

Scenografi: Dennis Gysen

Producent : Pudding asbl (Belgien)