I fornuftens land

Dato:9. jan. 2018 - 12. jan. 2018
Tidspunkt:19:30
Arrangement afviklet

Teatret Møllen & Vendsyssel Teater - I fornuftens land

Gør dig klar til en aften med Hausgaard – uden Hausgaard. Gør klar til en aften I fornuftens land … du ved der, hvor himlen altid er grå, som Niels Hausgaard synger.

I forestillingen bliver der åbnet op for Niels Hausgaards historier, tekster og musikalske univers i en teatral kontekst, hvor hans maleriske situationsbeskrivelser og karakterer får fysisk liv på scenen. Velkommen til en teaterkoncert … Her møder du det hverdagsmenneske, som Niels Hausgaard så ofte skildrer – altid med respekt og kærlighed, altid med en drilsk bemærkning.

Forestillingen tegner et tidsbillede og et selvportræt af danskerne og vores land for derigennem at skabe et lille åndehul for et bredt publikum midt i et samfundsmæssigt uvejr med dystre fremtidsudsigter. Kort sagt en musikalsk humorfyldt pause fra hverdagen.

 

Vi præsenterer forestillingen i samarbejde med Herning Teater.

 

Medvirkende: Hanne Laursen, Klaus Andersen, Connie Tronbjerg, Hans Holtegaard og Lone Rødbroe

Instruktør/kapelmester: Ole Sørensen og Mathias Gregersen

Musikere: Simon Gorm Eskildsen og Mathias Gregersen

Komponist/tekst: Niels Hausgaard

Ide/koncept: Nikolaj Mineka

Foto: Søren Hasselgaard Skaanning

Fra Hausgaard selv ...

Fuldstændig fantastisk!

...en forestilling, der får publikum til at forlade salen opmuntret, måske lidt klogere og under alle omstændigheder: Bragende godt og begavet underholdt.

Hvor ”himlen er grå, træerne små, og fuglene ingen ting siger.” Så tørt og glansløst kan Hausgaard tegne danskernes fysiognomi, men han gør det, så dette nationale selvportræt udløser stormfuld jubel.