Jubilæum

Dato:15. jun. 2019
Tidspunkt:14:00

Kom og vær med til at fejre Team Teatrets jubilæum. Det er gratis

Gården ved Team Teatret fyldes med fest, farver, musik og teater, når jubilæumsåret og Kulturfest Herning rundes af med en festlig eftermiddag og aften ved og på teatret. Eftermiddagen og aftenen rummer masser af indslag for både børn, unge og voksne.
Der er lagt op til herlig gårdhygge under en uden tvivl flot og blå junihimmel, og Team Teatrets gode naboer, Art og Sushi Mania er blandt de, der sælger lækker street food.

 

14.00 Velkomst Teaterleder Dorthe Bébe byder velkommen til en eftermiddag og en aften med teater, fest, sang, musik og en masse andet. Team Teatrets skuespillere bidrager også til velkomsten og indtager deres rolle som konferencier.

14.15 Glimt af #Glimt Team Teatrets forestilling i Brændgårdsparken får et ekstra slag med halen, når elementer fra forestillingen dukker op på hjemmebanen.

14.30 Åbning af kagebord I samarbejde med Lærdansk Herning, har Team Teatret inviteret alle interesserede til at bidrage til et festligt kagebord med kager fra alle verdens hjørner. Kom og sæt tænderne i en regnbue af smage.

15.00 Peter og ulven Ensemble MidtVest og Team Teatrets egne skuespillere Olivia Franciska Fevel Borgels og Sofie Ancher Vea opfører sammen Prokofievs Peter og Ulven. Hør den smukke musik og følg med i historien om Peter og dyrene på engen.

15.45 Glimt af #Glimt Team Teatrets forestilling i Brændgårdsparken får et ekstra slag med halen, når elementer fra forestillingen dukker op.

16.00 Poetry Slam Thomas Thisted står bag de succesfulde poetry slam-arrangementer på Team Teatret. Han og et par af hans konkurrenter og kolleger giver eksempler på slam-genrens måde at servere poesi på.

16.15 Jazz Morten Mosgaards trio, der består af sanger Morten Mosgaard, pianist Jens Ulrich Kiilstoft og kontrabassist Thomas Sejthen, spiller op i gården. Trioen spiller jazzstandards og originals.

17.00 Poetry Slam Thomas Thisted står bag de succesfulde poetry slam-arrangementer på Team Teatret. Han og et par af hans konkurrenter og kolleger giver eksempler på slam-genrens måde at servere poesi på.

17.15 Jazz Morten Mosgaards trio, der består af sanger Morten Mosgaard, pianist Jens Ulrich Kiilstoft og kontrabassist Thomas Sejthen, spiller op i gården. Trioen spiller jazzstandards og originals.

18.00 Poetry Slam Thomas Thisted står bag de succesfulde poetry slam-arrangementer på Team Teatret. Han og et par af hans konkurrenter og kolleger giver eksempler på slam-genrens måde at servere poesi på.

18.15 Glimt af #Glimt Team Teatrets forestilling i Brændgårdsparken får et ekstra slag med halen, når elementer fra forestillingen dukker op her, hvor teatret sædvanligvis hører hjemme.

19.00 Festtaler Inviterede gæster byder ind med ord om det jubilerende teater.

20.00 60’er- og 70’er-stemning Dørene til salen åbner. Teatrets ensemble fører an på en rejse tilbage til fest og farver fra teatrets unge dage.

21.00 Koncert Herning-bandet Ny Dag giver koncert. Bandet har eksisteret lige så længe som Team Teatret, og denne aften giver de lyd til historien, og leverer en solid rockkoncert.

22.30 DJ Niels Overgård vender plader fra fem årtier, så musik fra alle årene strømmer ud og lader festen fortsætte.

Medvirkende: Teatrets ansatte og en række særlige gæster