Kloder i gyldent rum

Dato:24. sep. 2020 - 9. okt. 2020
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:70 kr. - 190 kr.
Køb billet

- kom med ind i kunstnerens skaberrum

Team Teatret præsenterer en helt ny og meget sanselig forestilling om kunstneren Else Alfelt, der har sit eget museum i Herning. 

Publikum drages ind i et univers, der dufter af maling, knitrer af mosaikstifter og lyder af skøn musik. den måde kommer vi tættere en kompromisløs kunstner, hendes liv og værk. Else Alfelt, der smmen med sin mand Carl Henning Pedersen, var en del af CoBrA-bevægelsen, arbejdede flere veje med sin kunst, men en af dem var en kombination af stramme regler og improvisation.  

Den følelse kommer med ind i forestillingen gennem musikere, der spiller live undervejs. De spiller musik som Ditte Rønn komponerer til forestillinger, og de improviserer over den. Ud over Else Alfelt selv, møder vi også Gabriele Münter, en anden kvindelig kunstner. Hun var Kandinskys kæreste, men også muse for ham. Else Alfelt er inspireret af hans teorier, ikke mindst om musik og farver.
scenen møder vi også to medlemmer af MidtVest Juniorkor, der blandt andet skal spille Else Alfelts to døtre. 

Det er tanken, at publikum skal have mulighed for at involvere sig dybt i forestillingen, at man måske ligefrem føler arbejdet med at skabe den store mosaik, som kunstværket Kloder i gyldent rum netop er. 

Varighed: Annonceres senere

Dramatiker og instruktør: Ebbe Støvring Knudsen

Scenograf: Rebekka Bentzen

Medvirkende: Marie Vestergård Jacobsen, Line Vejgaard Kjær

Musikere: Marike Sofie Güttner, Anna Klett, Ying-Hsueh Chen, Marie Louise Lind

Børn: Agnete Fredslund Schmidt og Laura Krath Pedersen / Chili Mai Jakobsen og Mathilde Skytte Clausen

Kostumier: Malene Redder Ruby

Producent : Team Teatret