Lynhistorier

Dato:26. okt. 2015 - 23. feb. 2016
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:60 kr. - 60 kr.
Køb billet

Fortæl din egen historie og hør andre fortælle deres

En aften i fortællingens tegn. Vi varmer erindringsmusklerne op i fællesskab ved at fortælle små historier – Lynhistorier – for hinanden. Væk er instruktøren og redaktøren som filtrerer ordene og laver skarpe vinklinger. Tilbage er vi – du og jeg – som har ro og plads til at fortælle vores historier. Alle mennesker har en historie at fortælle. Også dig.

I et rart og uformelt forum lokker vi historierne frem. Erindringer kommer til overfladen og de små dagligdagsoplevelser fortælles til andre, som reflekterer, griner, kommenterer, og spørger. Ingen historier er for små.

Lynhistorier er små erindringsglimt fra barndommen, ungdommen og det, der skete i sidste uge. Du tænker ikke over dine oplevelser som historier – måske fordi du aldrig har fortalt dem højt til nogen. Men hvad var det, der skete, da du var henne at handle sidst? Hvordan det var det at begynde i skole? Husker du din Blå mandag? Det første kys? Det første store skænderi? Den gang du gled i en bananskræl – eller den gang, du lå på stranden og glemte tiden – hvad skete der?

Team Teatret er vært ved en aften i fortællingens tegn, og vi gør plads til historier fra både mænd og kvinder – unge og ældre. Og mon ikke en af vores medarbejdere også har en historie at fortælle?