Mødregruppen – Trygge børn sover bedst

Dato:2. nov. 2015
Tidspunkt:10:00
Scene:Team Teatret
Billetpris:100 kr. - 100 kr.
Arrangement afviklet

Foredrag med sovecoach for trætte forældre og deres babyer

Vil din baby ikke falde i søvn? Er du ved at gå til i træthed, fordi din baby vil ammes i søvn døgnet rundt? Bærer du rundt på dit barn for at få det til ro? Bruger du timevis på at skabe ro til natten?

Vi er mange forældre, som med fortvivlelse har oplevet, at vi ikke kunne hjælpe vores børn godt på vej ind i søvnen.

Jeanette Wegge-Larsen er sovecoach. Hun har selv to børn, som har udfordret hende på søvnfronten, og det var det, der fik hende i gang med at interessere sig for børn og søvn. På Team Teatret holder Jeanette Wegge-Larsen foredrag som del af vores Mødregruppen-koncept. Det vil sige, foredraget er for mødre og fædre og deres babyer.

Jeanette Wegge-Larsen står bag det populære site sovecoach.dk, og hun vil på Team Teatret dele ud af alle sine gode råd til at skabe gode putteritualer og skabe grundlaget for en god nattesøvn for de mindste.

Vi serverer brunch fra Aroma og der vil være faciliteter til babyerne, som er meget velkomne uanset om de er gode eller dårlige til at sove. Her har vi plads til alle – og vi rummer også græd og ildelugtende bleer. Brunch er inkluderet i prisen.

Foredraget varer ca. en time, men der er mulighed for, at du og din baby kan hænge ud i teatrets cafe og netværke med de andre deltagere . Bemærk: Der er mulighed for at få varmet flasker, babygrød og lignende. Og du er velkommen til at amme dit barn, når det har behov for det – også under foredraget.