Mombie livestreaming

Dato:27. jan. 2021 - 29. jan. 2021
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:50 kr. - 85 kr.
Arrangement afviklet

- vi præsenterer Mombie, en tragikomisk gyser, hvor voksne zombieagtigt forsøger at finde deres pladser i en verden af søvnunderskud

Corona-restriktionerne gør, at Mombie ikke kan få den premiere vi har ønsket. I stedet vil forestillingen blive præsenteret digitalt med livestreaming den 27. og den 29. januar. Begge dage kl. 19.30.

Køb billetter her. På dagen for forestillingen vil du på mail modtage et link til siden, hvor forestillingen bliver vist.
Indtil 10 minutter før forestillingen kan du se et skilt der viser, at du har fundet det rette sted. Fra 10 minutter før, bliver der talt ned og du kan bruge tiden på at sikre at billedet fylder hele siden. Der vil være lyd på nedtællingen så du kan sikre at lyden er slået til på din computer eller tablet, hvor du har valgt at se forestillingen.

Mombie opføres live, så det er altså kun på den valgte dato kl. 19.30 at du kan se forestillingen, der varer ca. halvanden time uden pause.

Vi kan jo ikke tilbyde dig at købe en drink i baren, men i stedet kan vi tilbyde dig muligheden for at bestille tapas hos Aroma Herning. Bestil og betal her

Vi kan endnu ikke sige, hvad der vil ske med forestillingerne fra den 8. til den 13. februar, men vi tør ikke love at de bliver opført. Derfor er det mest sikre at købe adgang til livestreamingen, hvis du ikke vil gå glip af Mombie.
Hvis du allerede har købt billet til en af de oprindeligt planlagte opførelser, vil du blive kontaktet af billetsalget hvor du blandt andet får mulighed for ombytning til livestreaming.

Kvinden midt i 30’erne har travlt, og det har hovedpersonen i teaterstykket Mombie også. Travlt med at være karrierekvinde, mor og kæreste, og vigtigst af alt: perfekt på alle platforme. Det kan kun gå galt, og det gør det.

Jeanette Munzert har skrevet teksten om den moderne kvinde, der vil det hele og helst på sin egen måde. Anne Zacho Søgaard iscenesætter stykket, der med instruktørens ord bliver en feministisk zombiegyser. Men vi lover, at der også er noget at grine af.

Den moderne kvinde prioriterer sin karriere lige så højt som manden prioriterer sin, men samtidig vil hun være en tilstedeværende og givende supermor. Hun føler en forventning om, at hun skal have styr på hus og hjem, men råber på at manden giver en hånd med. Altså på en måde der lever op til standarderne.

Det giver stress og nedbrudthed. Ikke kun for kvinden, for manden kæmper også med at finde sin plads i den nye verdensorden. Han er en lus imellem to negle: Hans mors gamle kønsrollemønster, og hans egen kones forventninger til den moderne verdensorden.

Så mens kvinden prøver at balancere de mange kasketter på en og samme tid, kæmper manden også for at finde succes i den nye version af en mandeidentitet som forsørger, kæreste og far. Ikke mindst som han tror det forventes at han skal være.

På scenen, i et surrealistisk univers, der både kan være en legeplads, et landskab, en stue, en livmoder og et toilet – møder vi kvinden. Hun har gang i karrieren og lige om lidt skal hun føde sit første barn. Det er hun helt sikker på, at hun da nok skal klare, og nok også bedre og anderledes end alle andre. Kvindens alter ego, der er med på scenen, har også sine holdninger til det hele, og hun holder sig ikke tilbage. Det gør svigermor heller ikke. Slet ikke da fødslen går i gang og de gode råd strømmer ud sammen med alt det andet, mens manden midt i det hele skizofrent forsøger at finde sin rolle i det hele.


Forestillingen iscenesættes af Anne Zacho Søgaard, som tidligere har iscenesat forestillingen Gorilla på Team Teatret.

Forestillingen er for unge og voksne

Se programmet til forestillingen her

Læs interview med dramatiker Jeanette Munzert

Læs interview med instruktør Anne Zacho Søgaard

Til forestillingen er udarbejdet undervisningsmateriale, især til elever på gymnasieniveau. Find materialet til download her

Instruktør: Anne Zacho Søgaard

Dramatiker: Jeanette Munzert

Komponist: Turkman Souljah

Scenograf: Laura Rasmussen

Medvirkende : Line Vejgaard Kjær, Hanne Windfeld, Stig Reggelsen Skjold og Marie Vestergård Jacobsen

Producent : Team Teatret