Mombie

Dato:19. mar. 2020 - 8. apr. 2020
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:70 kr. - 190 kr.
Køb billet

- en moderne kvinde kravler op ad sit eget bjerg af krav og forventninger

Hun vil det hele – eller hun synes i hvert fald, hun skal kunne det hele. Mød den moderne kvinde i Team Teatrets nye bidende komedie, med tekst af Jeanette Munzert.
Vores hovedperson, en kvinde i 30erne har travlt. Travlt med at være mor, karrierekvinde, partner og husbestyrer – og gerne lidt anderledes end andre kvinder. Kvinden og hendes mand glider fra hinanden, mens forældreskabet vokser, og samtidigt er der svigermor, som er fra en anden generation – en anden verden.
Vi følger en “mombie” og hendes alter ego, der sammen sætter ord på alt, det kvinden siger og ikke siger, tænker og ikke tør tænke. Alle bekymringerne, overvejelserne, tankerne, frustrationerne, drømmene, glæderne og sorgerne. Hvordan klarer vores kvinde alle kravene? Fra andre og sig selv? Også dem om at være en stærk rollemodel for det barn, hun har sat i verden. Kan hun også finde tid og fred til sig selv og er det overhovedet i orden?
Forestillingen iscenesættes af Anne Zacho Søgaard, som tidligere har iscenesat forestillingen Gorilla på Team Teatret.

Forestillingen er for unge og voksne

Forestillingen forventes at vare ca. 90 minutter uden pause.

Instruktør: Anne Zacho Søgaard

Dramatiker: Jeanette Munzert

Scenograf: Laura Rasmussen

Medvirkende : Hanne Windfeld, Stig Reggelsen Skjold, Andrea Birkkjær (afgangselev fra Den danske scenekunstskole) og Line Vejgaard Kjær

Producent : Team Teatret