Nyhedsteater: Kvinder

Dato:8. mar. 2018
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:75 kr. - 75 kr.
Arrangement afviklet

Nyhedsteater - Team Teatret præsenterer nyhederne live

FN vedtog i 1977 en resolution, som anbefaler, at vi fejrer kvinder 8. marts hvert år. Datoen er døbt Kvindernes Internationale Kampdag. Og netop kvinder er i vores fokus, når vi 8. marts 2018 blænder op for endnu en omgang Nyhedsteater på Team i samarbejde med Mediehuset Herning Folkeblad.

I en tid hvor begreber som ludermanifest, fjerdebølge-feminister, rødstrømpebevægelse og feminisme blander sig ind i samfundsdebatten, som aktuelt rummer store patter, #metoo og Time’s Up Now er der alt mulig grund til at se nærmere på kvindekønnet – kvinden som begreb – på kvinders rolle i det danske samfund anno 2018.

Dogmet for Nyhedsteater på Team Teatret er, at vi har to dage – altså 48 timer – til at forberede den times sceneshow, du kan opleve. Derfor ved vi i sagens natur ikke, hvad der kommer til at ske på aftenen. Men vi tør godt garantere lige dele alvor og sjov. Med udgangspunkt i det aktuelle nyhedsflow indkredser vi “Kvinder” som emne – og hvad der kan komme ud af det, håber vi, du kommer og er med til at opleve på denne festlige dag, hvor vi fejrer alle kvinder.

Og … mænd er meget, meget velkomne …

Instruktør: Anna Schulin-Zeuthen

Skuespillere: Anders Cornelius Zoffmann og Sofie Ancher Vea

Chefredaktør for Herning Folkeblad: Vibeke Larsen