Nyhedsteater: Præstation

Dato:25. apr. 2018
Tidspunkt:21:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:75 kr. - 75 kr.
Arrangement afviklet

Nyhedsteater - Team Teatret præsenterer nyhederne live

Atleter kæmper om medaljer. I cykelsporten vil de først op ad bjerget. I ishockey handler det om at sende pucken i mål eller holde den ude. Fodboldspilleren skal sikre, at marginalerne er på hans side og sparke bolden i nettet. De er professionelle. De præstererer.

Skuespilleren står i lampernes skær på scenen og skal præstere. Tømrermesteren skal hver dag sikre, at han yder sit bedste.

Elefanten, der kan gå på line eller forcere en hængebro hen over en afgrund, præsterer. Den flytter sig fra A til B under vilkår, som stiller store krav – og kræver en smule held … Er det mon kun forbeholdt de særlige heldige at præstere?

Præstation. Udøvelsen af en færdighed eller en kunnen. Vi taler om præstation i forbindelse med konkurrencer og kompetencer. Vi præsterer, når vi bruger vores kompetencer. Konkurrence er en social adfærd, hvor vi måler vores præstationer op mod hinanden. Hvem er bedst til at præstere?

Præstation. Det kan være angstprovokerende. Skræmmende. Motiverende. Hvad skal der til, for at vi mennesker præstere vores bedste – er der en grænse for vores præstation?

I forbindelse med Hårnålesvinget – en svedig komedie om cykelsport – sætter vi spot på præstation som begreb. Det sker, når vi blænder op for Nyhedsteater – Team Teatret præsenterer nyhederne live …

Som altid er dogmet, at holdet bag eventen har 48 timer til at forberede sig. Det er håndholdt, det er hjerteligt, det er humor – det er alvor og dybt. Det er en præstation. Og vi ønsker at dele den med dig …

Arrangementet varer en times tid.