Oh Happy Day

Dato:15. feb. 2022
Tidspunkt:19:30

Kærlighed, komedie og sang løfter sig på skønneste vis, når en herlig film går til scenen.

OBS. Billetsalget til denne forestilling er endnu ikke aktiveret. Vores samarbejdspartner er i gang.

Hannah længes. Hun og veninden Grethe synger i det lokale kirkekor sammen med præstekonen Kirsten. Der er også søde Lasse, kiksede Krüger og Preben, der ledsager på orglet.
Samværet og sandkagen er vigtigere end sangen. Men da Hannah og Grethe oplever en koncert med et stort, berømt gospelkor, vækkes kvindernes lyst til selv at synge gospel.
Hannah er skyld i en trafikulykke, der sender det store gospelkors karisma­tiske leder, Jackson, på hospitalet. Her opsøges han af Hannah og Grethe, der beder ham hjælpe med at sætte fut i deres lille kirkekor. Det er dog ikke kun korets lyst til sang, der sættes i gang ved Jacksons hjælp.
Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser, og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder sit indtog. Det er også en forestilling, der får et lokalt islæt af korsangere, der virkelig vil sikre glæden.

Præsenteres i samarbejde med Herning Teater. Forestillingen opføres i MCH Herning Kongrescenter. Bemærk: Særlige billetpriser.

Løssalgsbilletter vil kunne købes i MCH via et link. Det kommer her.

Bearbejdelse: Rolf Heim og Ninette Mulvad efter filmen af Hella Joof, Lotte Andersen og Jannik Johansen

Instruktør: Rolf Heim

Scenograf: Sisse Gerd Jørgensen

Medvirkende: Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Kristine Yde, Signe Kærup Dahl m.fl.

Producent : Folketeatret