Poetry slam

Dato:5. okt. 2022 - 16. maj. 2023
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:50 kr. - 50 kr.
Køb billet

Kultivator & Team Teatret: Smukke ord

Slammerne vender tilbage. Det er næsten blevet en tradition, at der er slam tre gange i sæsonen. Således også i sæson 22-23
Glæd dig til slam, poesi og god stemning
5. oktober
19. januar
16. maj
Der er en helt særlig stemning i teatrets café, når der er poetry slam på plakaten. Ord-ekvilibrister dyster i scenelyset og venter på den hårde dom.
Prøv en fantastisk aften, som du vil være ked af at gå glip af. Så du kommer vel? Ikk’?
Du har mulighed for at være dommer, for som nævnt er poetry slam en konkurrence. Blandt publikum vælges 5 dommere, der undervejs giver points mellem 0,0 og 10,0. Derfor kan du påvirke, hvem der går i finalen og hvem der går skuffet hjem… eller gør de? I slam-miljøet siger man både “The points are not the pointe – the pointe is poetry”.
Nu kan vi afsløre, hvem der er på banen den 5. oktober:
Vært: Peter Thaisen fra Herning er vores MC og vært denne aften. Peter har været i poetry slam miljøet i snart 5 år og han var med til at opstarte Poetry Slam på Team. Peter skal nok føre os sikkert gennem aftenen, hvor 7 slammere er klar til at optræde for os.
Slammere:
Jeppe Tomzak – Jeppe fra Herning er en fast del af Herning-scenen og han har altid interesseret sig for ord, formuleringer og det danske sprog. At putte ord på sin egen historie og sætte sit eget præg på, hvordan ting kan siges og skrives ned lægger dybt i Jeppe. Som han siger: “Sproget er alles, så det er bare op til os selv at gå på opdagelse i dets univers.”
Pernille Randrup Pedersen kommer fra Århus og er aktiv i Poetry slam-miljøet der og en aktiv del af Pop-op poeterne. Vi har glædet os til at præsentere Pernille, og denne gang er det endelig lykkedes. Pernille besidder en rå ærlighed blandet med eventyr og drømme, når hun optræder med sin punkede poesi.
Thomas Thisted er fra Skarrild og regerende danmarksmester i poetry slam. Thomas er en af bagmændene bag Poetry Slam på Team og er i dagens line-up absolut den ældste, sureste og hvideste mand. Thomas leger med humor, men tro os – der er altid en holdning bag.
Louisa Trolle Christensen bor i Herning og debuterede sidste gang på Team. Publikum og vi fik ikke skræmt hende væk, så nu er hun her igen. Louisa har sit helt eget tekst-univers og -stil, og vi glæder os vildt til at høre og se, hvad hun disker op med denne gang.
Alberte Mølsted er ved at være en erfaren dame indenfor poetry slam, selvom hun stadig er teenager. Alberte startede med poetry slam, fordi hun så ikke blot kunne skrive tekster, men også få lov til at formidle dem til et publikum. Det er en anderledes måde at fange folk ind i hendes tekster.
Caroline Thomkov bor i Ikast og debuterer på Team. Caroline har skrevet digte det seneste år, og for hende er det en måde at færdiggøre en tanke eller en følelse. Først kommer tanken, så kommer ordene og når disse ord er formet som sætninger, og hun kan se den på papiret foran sig, først da er hun færdig med tanken. De tanker vil hun dele med jer!
Ivalu Johanne Skov Kristensen debuterer ligeledes denne aften. Ivalu begyndte at skrive for at skabe plads og ro i sit hoved – og fordi man kan skabe historier ud fra egne oplevelser. Det har den behagelige bivirkning, at vi kan få lov til at se ind i Ivalus hoved, når hun optræder for os denne aften.

Arrangør: Kultivator & Team Teatret