Poetry slam: Smukke ord

Dato:31. okt. 2018 - 11. apr. 2019
Tidspunkt:19:30
Arrangement afviklet

Smuk Teater & Team Teatret: Smukke ord

Team Teatret har igen fornøjelsen af at åbne dørene for områdets seje ord-slammere. Teatret er også i denne sæson fast scene for inspirerende og entusiastiske poetry slam-events i samarbejde med Smuk Teater fra Skarrild.

SMUK teater og Team Teatret præsenterer med glæde sæsonens sidste omgang SMUKKE ORD på Team.

Vi vender denne gang tilbage til en helt traditionel omgang poetry slam: En kamp på ord mellem en flok dygtige poeter og performere – og dog… Helt traditionelt bliver det ikke, for dette sidste slam er stablet på benene i samarbejde med Grimfest (tidligere kendt som Danmarks Grimmeste Festival), der afholdes hvert år i august i Brabrand.

Derfor er det et temaslam – hvor udfordringen til poeterne er, at deres tekst i første runde har et tema, der hedder ”Grim er…” Som i tidligere temaslams bliver det spændende at se spændvidden i slammernes tekster – hvor forskelligt udtryk, der kan skabes med udgangspunkt i de samme to ord.

Aftenens vært er Thomas Thisted, der flere gange har kvalificeret sig til DM i poetry slam. Thomas er en af stifterne af SMUK teater og af SMUKKE ORD, og han vil guide publikum trygt igennem aftenens program.

Kom og overvær en kamp på ord – og husk: Det er blandt publikum, vi finder aftenens dommere, så måske får du det sidste ord (eller tal) og afgør, hvem aftenens vinder er.

 

Arrangør: Smuk Teater & Team Teatret