Poetry slam: Smukke ord

Dato:31. okt. 2018 - 11. apr. 2019
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:50 kr. - 50 kr.
Køb billet

Smuk Teater & Team Teatret: Smukke ord

Team Teatret har igen fornøjelsen af at åbne dørene for områdets seje ord-slammere. Teatret er også i denne sæson fast scene for inspirerende og entusiastiske poetry slam-events i samarbejde med Smuk Teater fra Skarrild.

Arrangementet i december hiver fat i det herrens år 1968 – året hvor kulturen boomede og oprørske sind blev antændt. 1968 er også året, hvor Team Teatret blev etableret i Herning. Og netop derfor dyster en række lokale poeter om pointene med slams, der handler om 1968 – det gør de under overskriften: “Hvad er dit forhold til 1968?”

Poetry slam er en hæsblæsende kamp på ord. Det er et skønt mix af digtoplæsning, hip-hop battle og stand up comedy – det er poesi og punk. Det er hurtigt, det er slow – hver aften er helt unik. Og du er en vigtig del af hver event: Det er nemlig publikum, der er dommere i denne spoken word-konkurrence, og dermed kan du få indflydelse på, hvem der står tilbage med æren som vinder.

Reglerne er ganske simple: Slammerne skal selv have skrevet deres tekster, de må hver bruge 3:10 minutter af din tid (ellers er der strafpoints) og de må ikke bruge rekvisitter, kostumer eller være nøgne.

Så kom og oplev ordenes fight club i poesiens boksering – og tag dine venner med!

Arrangør: Smuk Teater & Team Teatret