Poetry slam: Smukke ord

Dato:31. okt. 2018 - 11. apr. 2019
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:50 kr. - 50 kr.
Køb billet

Smuk Teater & Team Teatret: Smukke ord

Team Teatret har igen fornøjelsen af at åbne dørene for områdets seje ord-slammere. Teatret er også i denne sæson fast scene for inspirerende og entusiastiske poetry slam-events i samarbejde med Smuk Teater fra Skarrild.

Særligt om arrangementet 26. februar: Denne aften præsenterer SMUK Teater og Team Teatret story slam i samarbejde med Teater Katapult fra Aarhus. Vi er så heldige, at den faste vært på story slam-scenen på Teater Katapult i Aarhus Thomas Kirk har sagt ja til at være vært på vores første story slam. Thomas er udover at være vært også tredobbelt Grand Slam-vinder.

Kom og mød en række spændende historiefortællere – for det er historien, der er i fokus, når vi sætter gang i story slam. Det er nemlig en konkurrence i historiefortælling inspireret af new yorker-fænomenet The Moth. Story Slam er sjove, alvorlige og skæve historier på  fem – seks minutter fra hverdagens Danmark. Fortællerne er ganske almindelige mennesker, der fortæller virkelige historier fra deres liv. Måske er det dig?

Publikums fornemmeste opgave er at heppe og stemme på aftenens favorit-fortæller. Som publikum er det altså dig, der bestemmer, hvem der vinder aftenens fortælledyst! Du hører vidt forskellige historier fra vidt forskellige mennesker, og sender den fortæller du bedst kan lide videre i konkurrencen.

Reglerne for story slam er:

  1. Historiefortællerne fremfører to historier af fem minutters varighed. Klokken ringer efter fem minutter hvorefter fortælleren har et minut til at afslutte historien i.
  2. Historierne formidles i jeg-person og tager altså udgangspunkt i slammerens egen virkelighed.  
  3. Story slammeren har øvet sig – for historien skal formidles uden manuskript. 
  4. Med sig på scenen må fortælleren have en rekvisit.

Der er lagt op til en fed aften, når vi inviterer inden for til story slam – som med rette kan betegnes poetry slams ældre søster. 

 

Arrangør: Smuk Teater & Team Teatret