Poetry slam: Smukke ord

Dato:28. nov. 2019 - 15. apr. 2020
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:50 kr. - 50 kr.
Køb billet

Smuk Teater & Team Teatret: Smukke ord

Team Teatret har igen fornøjelsen af at åbne dørene for områdets seje ord-slammere.

Vi kan nu afsløre programmet for Poetry Slam den 28. november:
Så er det tid til en efterårsstorm af ord. Team Teatret byder igen på en gang poetry slam sammen med vores faste samarbejdspartner Thomas Thisted.
Poetry slam er en fantastisk blanding af poesi og performance. Det er en konkurrence i spoken word. Ikke mindst er det en fantastisk rutsjebanetur med følelser, ord, store grin og skjulte tårer.
Kort sagt er poetry slam lige noget for dig!
Vært er Kaare Olsen fra Aalborg, og Kaare er en smuk, smuk vært. Kaare har selv deltaget i et hav af poetry slam-konkurrencer og har flere sejre under bæltet. Kaare udstråler som vært masser af ro og mon ikke han også fyrer et af sine fantastiske slams af undervejs. Så bare læn dig tilbage i sædet – Kaare har helt styr på tropperne. Her er det line-up, han kan præsentere

Martin Anker Jensen er fra Odense, og han har over de seneste år slået sit navn fast som en af de mest stilsikre slammere på den fynske scene med tekster talt direkte fra hjertet. Det er første gang Martin står på vores scene. Martin er i øvrigt Danmarks eneste slasa-slammer!

Ronnie Flensborg Iversen er fra Herning og er debutant på vores scene. Men Ronnie har masser af erfaring med det skrevne og talte ord – og så har han en rigtig fed, rå humor. Ronnie er i øvrigt ekspert i Nis Petersen!

Jeppe Tomzak er også fra Herning og er efterhånden et fast indslag i SMUKKE ORD på Team. Jeppe har stor inspiration fra hiphop og fortæller historier fra et liv i overhalingsbanen – et liv som kun få kommer gennem uden ar på hænderne. Jeppe er i øvrigt kæmpe FCM-fan!

Herningensiske Peter Thaisen er en af de to stiftere af SMUKKE ORD på Team. Peter har en filosofisk tilgang til det meste her i livet, og det bærer hans tekster præg af. Man kan dårligt være mere Meta end Peter. Peter er i øvrigt også medstifter af Hernings nye kulturforening Kultivator!

Kasper Gram-Hansen er endnu en fynbo og en stor hemmelighed for resten af Danmark. Men nu har vi for første gang lokket ham over Lillebælt til vores scene, og det vil du ikke gå glip af! Kasper er i øvrigt også Poetry slam-anmelder!

Amir Rehman er i den grad lig med undergrundskultur i Herning. Han har arrangeret et væld af subkulturarrangementer, men nu er det lykkedes os at indfange ham og stille ham på en etableret scene. Amir er i øvrigt det mest punkede, der har eksisteret siden Sex Pistols!

Thomas Thisted er femte deltager fra Herning, og derudover er han stifter af SMUKKE ORD på Team (og af Kultivator og af SMUK teater). På scenen er han ofte en vred gammel mand – men det er kun skuespil, for i virkeligheden er han en venlig ung mand, hvis han selv skal sige det. Thomas er i øvrigt regerende Aalborgmester i Poetry Slam!

Du har mulighed for at være dommer, for som nævnt er poetry slam en konkurrence. Blandt publikum vælges 5 dommere, der undervejs giver points mellem 0,0 og 10,0. Derfor kan du påvirke, hvem der går i finalen og hvem der går skuffet hjem… eller gør de? I slam-miljøet siger man både “The points are not the pointe – the pointe is poetry”.

Arrangør: Smuk Teater & Team Teatret