Poetry slam: Smukke ord

Dato:28. nov. 2019 - 15. apr. 2020
Tidspunkt:19:30
Aflyst

Smuk Teater & Team Teatret: Smukke ord

UDSAT.
Vi er desværre nødt til at skubbe arrangementet og satser stærkt på at vende tilbage med et poetry slam senere. Forhåbentligt inden sommerferien.
Til sæsonens sidste slam har vi virkelig kræset for publikum med et hold poeter, der er intet mindre end fremragende.
Astrid Jensen er forholdsvis ny på slamscenen og fra Aalborg. Astrid slammer om hverdagen som ung kvinde og tilbyder sit eget perspektiv på verden. Det bliver virkelig virkeligt.
Jeppe Tomzak fra Herning er ord på speed om et liv i overhalingsbanen og et liv med psykiske udfordringer. Jeppe var fantastisk til sidste slam, så derfor skal han selvfølgelig på scenen igen. Det bliver ægte og… bare helt ægte.
Kaare Olsen fra Aalborg kvalificerede sig for første gang til DM i poetry slam tidligere i år. Det vekslede han til en flot 4. plads med sine højhastighedstekster om sin kommende kærlighed og om sin manglende forståelse for børn. Det bliver helt uden lige.
Louise Diamant fra København er en ægte sprogjuvel. Hun har netop fået udgivet sin engelsksprogede digtsamling Word Warrior Woman – og vi kan ikke beskrive Louise bedre end den titel: Hun er i sandhed en Ordkriger og en Versalernes Valkyrie. Det bliver så godt.
Martin Anker Jensen er fra Odense og dansk poetry slams mest nærværende fyr. Martins ord danser fra tungen og lige ind i dine ører som den mest sensuelle ordsalsa. Det bliver følsomt forførende.
Pernille Randrup Petersen kommer fra Aarhus og er kendt som en del af Pop-op poeterne. Pernilles skæve tekster og tolkninger er en del af et fast samarbejde med Aros, og nu kan hendes talte ord  også opleves på Team teatret. Det bliver ren glæde at opleve.
Peter Thaisen er fra Herning og et fast indslag på vores scene. Peter er fritidsfilosof og har altid sin helt egen synsvinkel på livet generelt og de udfordringer det giver. Det bliver livligt og livagtigt.
Tobias Dalager er også fra Herning og deltog ligesom Kaare i DM i januar. Her blev det til en flot 7. plads (og så er han i øvrigt regerende fynsk mester i poetry slam). Tobias ved altid lige, hvad der vil blive rasende populært om nogle år – om det så er grimhed, ord eller andre begreber. Det bliver helt enormt fremsynet.
Vært er Thomas Thisted, der med en top 6 placering ved DM i januar slog fast, at han er “still going strong” selvom alderen presser op mod de 50 år. Derudover er Thomas fra Herning, regerende Aalborgmester i poetry slam og stifter af kulturforeninger som SMUK teater og Kultivator. Han vil styre slagets gang med (rystende) sikker hånd.
Alt i alt er der lagt i ovnen til en fantastisk aften, som du vil være ked af at gå glip af. Så du kommer vel? Ikk’? Ikk
Du har mulighed for at være dommer, for som nævnt er poetry slam en konkurrence. Blandt publikum vælges 5 dommere, der undervejs giver points mellem 0,0 og 10,0. Derfor kan du påvirke, hvem der går i finalen og hvem der går skuffet hjem… eller gør de? I slam-miljøet siger man både “The points are not the pointe – the pointe is poetry”.

Arrangør: Smuk Teater, Kultivator & Team Teatret