Poetry slam: Smukke ord

Dato:28. nov. 2019 - 15. apr. 2020
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:50 kr. - 50 kr.
Køb billet

Smuk Teater & Team Teatret: Smukke ord

Team Teatret har igen fornøjelsen af at åbne dørene for områdets seje ord-slammere.

Vi kan nu afsløre programmet for Poetry Slam den 28. november:
Så er det tid til en efterårsstorm af ord. Team Teatret byder igen på en gang poetry slam sammen med vores faste samarbejdspartner Thomas Thisted.
Poetry slam er en fantastisk blanding af poesi og performance. Det er en konkurrence i spoken word. Ikke mindst er det en fantastisk rutsjebanetur med følelser, ord, store grin og skjulte tårer.
Kort sagt er poetry slam lige noget for dig!
Denne gang kan vi byde velkommen til vært Kaare Olsen. Kaare er et stort digtertalent, men han er også en fantastisk formidler og fortæller – og så er han bare hyggelig.
Kaare får lov til at præsentere 8 spændende slammere – og en håndfuld af disse er lokale poeter fra Herning og omegn. Vi kan også love, at I vil møde minimum en debutant, og mon ikke også vi tiltrækker en slammer eller to fra nogle af naboscenerne i Aarhus og Aalborg, for vores scene i Herning har efterhånden  opbygget et vældig godt ry i resten af slammiljøet.
Du har mulighed for at være dommer, for som nævnt er poetry slam en konkurrence. Blandt publikum vælges 5 dommere, der undervejs giver points mellem 0,0 og 10,0. Derfor kan du påvirke, hvem der går i finalen og hvem der går skuffet hjem… eller gør de? I slam-miljøet siger man både “The points are not the pointe – the pointe is poetry”.

Arrangør: Smuk Teater & Team Teatret