Poetry slam

Dato:16. maj. 2022
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:50 kr. - 50 kr.
Køb billet

Kultivator & Team Teatret: Smukke ord

Slammerne vender tilbage. Sidste chance i denne sæson er den 16. maj – og ta’ så lige og køb billet.
Der er en helt særlig stemning i teatrets café, når der er poetry slam på plakaten. Ord-ekvilibrister dyster i scenelyset og venter på den hårde dom.
Prøv en fantastisk aften, som du vil være ked af at gå glip af. Så du kommer vel? Ikk’?
Du har mulighed for at være dommer, for som nævnt er poetry slam en konkurrence. Blandt publikum vælges 5 dommere, der undervejs giver points mellem 0,0 og 10,0. Derfor kan du påvirke, hvem der går i finalen og hvem der går skuffet hjem… eller gør de? I slam-miljøet siger man både “The points are not the pointe – the pointe is poetry”.
Følg med her og på facebook, hvor slammerne offentliggøres tættere på selve aftenen.

Til slammet den 16. maj kan vi nu offentliggøre noget af et line-up:

Jeppe Tomzak – Jeppe er en rigtig Herningdreng, der har været med fra starten af Poetry Slam på Team. Jeppe laver rap-inspirerede tekster om livet på kanten af livet; altid bevægende og altid vedkommende.

Lea Madsen – Lea er debutant på Herning-scenen. Lea kommer fra Fyn, men er p.t. elev på Hammerum Efterskole, hvor hun har stiftet bekendtskab med Poetry slam. Hun kvalificerede sig endda til DM for efterskoleelever, så hun er helt klar til at møde jer.

Louisa Trolle Christensen – Louisa er også debutant. Louisa bor i Herning, og hun har skrevet i lang tid. Men først nu har hun kastet sig over poetry slam, og vi glæder os vildt til at byde hende velkommen på scenen!

Naniso Tswai – Naniso er forfatter og spoken word artist. Han kommer oprindelig fra Sydafrika, men har huseret på scenerne i USA og Berlin i en del år. For os er det lidt af et scoop at få Naniso på scenen i Herning og dermed få lidt internationalt vingesus.

Kenneth Vermeren – Kenneth er bosat i Horsens, og han har efterhånden optrådt på Poetry Slam scenerne i nogle år. Kenneth har sine egen skæve humoristiske og let syrede stil. Vi er rigtig glade for, at Kenneth har lyst til at besøge os i Herning og vise et andet take på poetry slam.

Thomas Thisted – Thomas er bosat i Skarrild og er den ene bagmand bag Poetry Slam på Team. Thomas er netop blevet Danmarksmester i poetry slam, og han optræder nu for første gang på hjemmebane efter triumfen. Glæd jer til nogle af de sureste, ældste ord på den danske slamscene

Alberte Mølsted – Alberte er fra Herning og er debutant til et “rigtigt” slam, men hun er på ingen måde uerfaren. Alberte stiftede bekendtskab med poetry slam i folkeskolen, hvor Kultivator underviste. Siden har hun været offerlam på Team Teatret, gået på Brønderslev forfatterskole, og i år blev hun nr. 3 til DM i poetry slam for efterskoler. Vi er rigtig glade for at kunne byde Alberte velkommen på scenen på Team Teatret.

Kasper Janower – Kasper er fra Randers og er helt ny på den danske slamscene – faktisk har han bare optrådt to gange. Til gengæld har han begge gange været i finalen, og har dermed kvalificeret sig til både Aalborg- og Aarhusmesterskaberne. Kaspers tekster befinder sig ofte i et på overfladen naivt univers, som ved nærmere eftertanke viser sig at have flere lag. Det bliver så dejligt at se Kasper på Hernings skrå brædder.

Peter Thaisen – Peter er fra Herning og den anden bagmand bag Poetry Slam på Team. Peter stiller sig denne gang til rådighed som opvarmer til aftenens slam. Vi kan godt regne med filosofiske – og alligevel humoristiske tekster.

Kaare Olsen fra Aalborg – ja, DEN Kaare Olsen – er vært denne gang. Kaare har kvalificeret sig til DM flere gange, og han har desuden stor erfaring som vært både i Aalborg, Aarhus og Herning. Kaare får jer til at føle jer godt tilpas og guider jer gennem aftenen. Vi er glade for, at Kaare vil styre løjerne.

Arrangør: Kultivator & Team Teatret