Random

Dato:21. mar. 2019
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:70 kr. - 190 kr.
Arrangement afviklet

Livingstones Kabinet - Random

Kaos er ikke altid dårligt nyt …

Vores overlevelse er afhængig af regelmæssige hjerteslag, men vores bevidsthed er bundet af det kaos, der hersker i hjernen. Den musikalske teaterkollage Random favner selvsamme kaos i et univers, der leger med menneskets tilbøjelighed til at forsøge at skabe mening i det meningsløse.

Umiddelbart virker forestillingens billeder svært genkendelige, men netop som man tror, at man har greb om sammenhængen, falder det hele fra hinanden i et virvar af sprøde toner og lumpne tekster. Random er en larmende, lunefuld protest mod de samfundskræfter, som allerhelst vil undertrykke det forunderlige sammensurium, der udgør vores fælles menneskelighed. Det er fysisk teater og performance i høj klasse, og vi ser frem til at præsentere dig for Livingstone Kabinets forestilling, som sætter spottet på den orden, der hersker midt i kaos.
Livingstones Kabinet er et internationalt scenekunst-ensemble grundlagt i år 2000. Forestillingen Random er co-produceret af odenseanske Teater Momentum. Random varer 60 minutter.

Medvirkende: Kristina Sørensen Ougaard, Pernille Koch, Svend E. Kristensen, Petter Wadsten og Pete Livingstone

Iscenesætter: Nina Kareis

Scenograf: Julie Forchhammer

Koreograf: Adelaide Bentzon

Komponist: Pete Livingstone

Lysdesign: Mikkel Jensen

Lyddesign: Erik Christofferson

Fotografer: Bjarne Stæhr & Daniel Buchwald