Rocky!

Dato:7. apr. 2019 - 8. apr. 2019
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:70 kr. - 190 kr.
Arrangement afviklet

Husets Teater - Rocky!

Hvis du er som de fleste, så elsker du også historierne om taberne, som rejser sig mod alle odds og vinder. Og sådan en historie er forestillingen Rocky!, som Team Teatrets leder Dorthe Bebe tipper til at blive årets forestilling. Både anmeldere og publikum har været vilde med historien om taberens genkomst.

Monologen Rocky! er provokerende brutalteater – en politisk mareridtsfortælling, der udfordrer publikums automatholdninger; de elitære, de rettænkende konfronteres med den underkuede venstrehåndsbokser, som ingen tror på, men som alle gerne vil holde af – kun for at opdage, at hans vej til genkomst måske betyder, at han må besejre dem selv. Hvad du kommer til at opleve i scenerummet vil vi ikke afsløre på forhånd – men kom og få en oplevelses-knockout af Tue Bierings forestilling. Rocky! varer 95 minutter. 

Medvirkende: Morten Burian

Desuden medvirker: Cheanne Nielsen

Dramatiker og instruktør: Tue Biering

Scenograf: Peter Schultz

Lyddesign: Ditlev Brinth

Det er en fantastisk skuespilpræstation, som fylder den lille sal ud, og hans monolog bliver aldrig monoton, og den rykker hele tiden i os, så fokus bevares.

Som dramatik er det normoverskridende. Lammende og brutalt teater. Tue Biering som den teatrets enfant terrible, der går til yderligheder, som han har gjort det mange gange.