Sæsonkort 2019/2020

Scene:Team Teatret
Billetpris:400 kr. - 850 kr.
Arrangement afviklet

Teater ad libitum

En betaling, et kort – utallige teateroplevelser

Med et sæsonkort i hånden, får du teater ad libitum. Et sæsonkort giver nemlig adgang til alle teaterforestillinger på Team Teatret for unge og voksne under forudsætning af, at der er ledige pladser i salen. Vær opmærksom på, at vi på enkelte forestillinger kun har et begrænset antal pladser til rådighed. Det handler altså om at få booket dine billetter i god tid!
Et sæsonkort giver dig derudover mulighed for ganske gratis at deltage i sær-arrangementer på teatret; det være sig små foyer-forestillinger, foredrag eller andet, vi finder på hen over året.

Sæsonkortet kommer i to udgaver – et til unge under 25 år og et til voksne over 25 år.

Sådan fungerer det:

  • Hvis du ikke har en profil til køb af billetter på Team Teatrets website, skal du begynde med at oprette en profil. Det er vigtigt, at du husker den emailadresse og det password, du opretter, da dine køb registreres på din profil.
  • Når du har oprettet din profil, kan du købe dit sæsonkort på samme måde, som du køber en hver anden billet på siden. Når dit køb af sæsonkort er registreret, kan du booke 0-kroners billetter til samtlige forestillinger, som er i salg.
  • Du kan booke en 0-kroners billet pr. sæsonkort, du har købt på dit login. Det vil sige, hvis du køber to sæsonkort på det samme login, kan du booke to 0-kroners billetter til hver forestilling og så fremdeles.

Bemærk at du skal huske at meddele teatret, hvis du bliver forhindret i at bruge dine reserverede pladser til forestillingerne. Glemmer du dette, sender vi dig en opkrævning svarende til en løssalgsbillet – aktuelt 190 kroner. Læs de nærmere betingelser her.

Glemmer du dit password eller volder bookingen dig problemer, er du altid velkommen til at tage kontakt til teatret på 97125577.