Samtalesalon & Tapas

Dato:15. sep. 2020 - 9. mar. 2021
Tidspunkt:19:30,
Arrangement afviklet

- om at tale sammen, lytte og udveksle meninger

Samtalesaloner
15. september kl. 19.30
12. januar kl. 19.30
9. marts kl. kl. 19.30

Helt almindelige mennesker har mange meninger. Men hvor tit siger vi dem højt? Hvor tit bruger vi tid på at lytte? Hvor tit giver vi os tid til at være uenige eller til at opdage, at vi er enige? Team Teatret og FOF Herning fortsætter succesen fra sidste sæson og slår dørene op til tre samtalesaloner, hvor vi taler med hinanden om det, der berører os hver især med udgangspunkt i et fælles tema. 

Temaerne hentes fra teatrets egne aktuelle forestillinger, der alle har premiere kort efter samtalesalonen.

I september er det Kloder i gyldent rum. Kunstneren Else Alfelt sagde: ”Det er, når jeg maler eller tegner, at jeg findes”. Hvornår er du mest dig. Er det i dit arbejde eller i din fritid, eller begge steder. Hvor findes du?

I januar er det Mombie
Vi har været gennem en periode, hvor der er blevet rykket alvorligt ved det, der kaldes work-life balance. Hvornår er vi nu karriere-mennesker og hvornår er vi den, vi er i familien. Er der forskel på balance, om du er mand eller kvinde. Skal det ende med at være helt lige, og hvis så, hvornår sker det?

I marts er det Hey Lin!
Det er i ungdommen vi begynder at lede efter vores identitet, vores plads og vores rolle i samfundet. Hvem er jeg, hvad er mit potentiale. Falder det nogensinde helt på plads? Hvor søger du? Hvordan mærker du efter?

Efter et oplæg fra teaterleder Dorthe Bébe, sætter en række spørgsmål samtalerne i gang i mindre grupper rundt ved bordene. 

Med i prisen er inkluderet en lille tapasanretning og et glas vin/vand/øl.

Oplægsholder: Teaterleder Dorthe Bébe

Producent : Team Teatret og FOF Herning