Spoonface Steinberg

Dato:19. nov. 2015
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:85 kr. - 175 kr.
Arrangement afviklet

Atoriet - Spoonface Steinberg

Spoonface Steinberg er en rørende og gribende fortælling om en 8-årig pige, der er autist, ramt af kræft og kommer fra en dysfunktionel familie. Hun elsker opera og de store divaer, hun kan svare på selv de mest komplicerede regnestykker og funderer over, hvordan universet er skruet sammen.

Heldigvis har Lee Hall udstyret denne unge pige med en stor styrke, der kommer til udtryk i hendes humor, poesi til livet og ikke mindst hendes kærlighed til opera. Pigen drømmer om at blive operadiva- en drøm, der giver hende styrke midt i elendigheden. Spoonface Steinberg er en monolog, som er hjertegribende og giver publikum en mulighed for at forholde sig til døden og vejen derhen. Forestillingen er en historie om at leve her og nu; om at skabe forbindelse til fællesskaber med andre mennesker.

Medvirkende: Tine Gotthelf

Instruktør: Petra Berg Holbek

Lysdesign: Egil Barclay Høgenni Hansen

Forfatter: Lee Hall

Oversættelse: Peter Dupont Weiss

Stærk og rørende monolog

Lee Halls monolog er stærk og rørende, og Tine Gotthelf spiller i Petra Berg Holbeks instruktion teksten med afbalanceret, helhjertet identifikation og fin sans for den syge piges dødsbevidsthed, særligt tonet af hendes autisme.

Forestillingen imponerede og gik lige til hjertet.

Spoonface Steinberg’ er en hjertegribende monolog om et autistisk barn i Tine Gotthelfs præcise fortolkning.