Tyk

Dato:19. apr. 2023
Tidspunkt:19:30
Scene:Team Teatret
Billetpris:70 kr. - 190 kr.
Køb billet

At være tyk i et samfund, der ikke kan lide tykke mennesker

Performer Julie Thaslund står på scenen med sin egen krop og sin egen tekst, Hendes krop er tyk – den flyder, danser og får sit eget udtryk. Vores øjne hviler på den. Så er forestillingen Tyk i gang.

Julie Thaslund er tyk, og hun ved det godt, også ved hun, hvordan det er at bo i en krop som er tyk, i et samfund som ikke kan lide tykke mennesker.

Det har hun skrevet om i sin dagbog, og det er dagbogens beskrivelser af sejre og nederlag gennem fem år, der er baggrunden for teksten til forestillingen. Publikum oplever Julies udvikling, der får følgeskab af ny musik, skabt af guitarist, komponist og sanger Camilla Bang, som også er med på scenen.

Her er en intim, musikalsk, sproglig og kropslig forestilling om at springe ud som tyk. Om angst, erotik og banaliteter fra hverdagen. Publikum inviteres til – uden skam – at betragte en tyk krop. Hvis publikum kigger længe nok, bliver det måske mindre mystisk, ulækkert eller anderledes?

Anne Liisberg gav Tyk fem stjerner i Iscene og skrev: ”Det er umuligt at gå upåvirket fra en forestilling, der formår at formidle et sprængbart stof med kraftig intensitet, elegance og forbandet forfriskende kvinde-attitude”

Forestillingen varer 70 minutter

Iscenesættelse: Ruby Gamache

Tekst og performer: Julie Thalund

Musiker, komponist og performer: Camilla Bang

Instruktør: Petra Wik

Instruktør og dramaturg: Astrid Hansen Holm

Koerograf: Gunilla Lind

Scenografi og kostume: Anna Gammelgaard

Producent : Astrid Hansen Holm og Julie Thalund