Vild med Verden på Team Teatret

Dato:10. jun. 2023
Tidspunkt:13:00

Tag på verdensrejse i ord og toner

Team Teatrets gård er igen den hyggelige ramme for en stribe programpunkter på en forhåbentlig solskins-rig sommerdag. Når solen forsvinder bag husene, rykker oplevelserne ind i teatersalen.
Du behøver ingen billetter for at opleve musik, rap, revy, bingo og poesi på denne dag, og vi glæder os til at se dig. Sidste år var stemningen høj og folkeflokken festligt til stede, så kom igen, eller kom for første gang.
Kl. 13.00: Unlimited Compositions – koncert med Bilal Irshed Trio // Swinging Europe og Team Teatret
Kl. 14.15.-14.45: Poetry Slam // Thomas Thisted og Team Teatret
Kl. 15.00-15.30: Vild med verden bingo // Team Teatret
Kl. 15.45: Grin med Rim // Kontrast og Team Teatret
Kl. 17.00-17.30: Poetry Slam // Thomas Thisted og Team Teatret
Kl. 17.30: Unlimited Compositions – koncert med Bilal Irshed Trio // Swinging Europe og Team Teatret
Kl. 20.00: MarieKiks // Team Teatret
Kl. 21.15: Ny Dag Jubilæumskoncert // Team Teatret
Læs mere om de enkelte punkter herunder:

 

Bilal Irshed Trio
Oplev en hyldest til oud og lyt til klassisk arabisk musik i en ny mesterlig fortolkning bakket op af cubanske rytmer. Bilal Irshed er en palæstinensisk komponist og oud-virtuos, der sammen den danske bassist Rasmus Møldrup og den cubanske percussionist Yphan Ramon kombinere tre af af verdens musikstile til et helt nyt fjerde – det er ganske særligt og unikt.

Poetry slam
Danmarksmester i poetry slam – og Team Teatrets egen superpartner i disciplinen, Thomas Thisted – stiller et hold af dygtige slammere, til en omgang poetry slam. Poesi folder sig helt anderledes ud, når det bliver slammet fra scenen. Kom og få en anderledes, dynamisk og underholdende poesioplevelse med Thomas Thisted, Tobias Dalager og Kaare Olsen.

Vild-med-verden bingo
Er du klar til en sjov – og anderledes bingo-oplevelse? Vild-med-verden-bingo er for børn og voksne, der er klar til lidt festlig hygge – og som er vild med verden. Ud over sjov og underholdning, kan du naturligvis også vinde Vild-med-verden-præmier! Måske får du dig en overraskende smagsprøve fra Afrika? Et gavekort på en multikulturel kulturoplevelse i Herning? En sjov drik fra Kina? Krydder-snacks fra Indien? Carsten Gjerløv, som giver den gas som munter bingo-mand. Det er gratis at deltage.

Grin med rim
Elias Ben Afia og Janus Forssling er både komikere og begge tidligere Danmarksmestre i Freestyle Rap. De er nogle af landets skarpeste freestylerappere, der vil prøve kræfter med nogle underholdende impro-lege over skarp hip hop-lyd. Uanset om det bliver fald-på-halen komik eller noget helt andet, lover vi én ting: Det bliver hysterisk morsomt! Grin med rim er et kærlighedsbarn mellem Stand-Uppens latterbrøl og Freestyle Rappens høje energi!

MarieKiks
Herning finder sit allerbedste genbrugs-guld frem, når MarieKiks giver den gas med de gode gamle revynumre. MarieKiks består af en håndfuld herlige Herning-damer, der har haft stor succes med at sprede grin over Herninglæber, men som egentlig troede, de havde haft deres allersidste optræden. Til stor glæde for mange, kan man dog endnu engang møde både grise, rokkere og kloge Herningkoner.

Ny Dag
Oplev Herningbandet NY DAG. Ny Dag har 50 års jubilæum og er stadigvæk aktive; 46 år med den samme besætning! Bandet spiller udelukkende egne kompositioner og har en musikstil, som er meget typisk for 70`erne. Musikken spænder fra blide og rolige sange til pulserende rocknumre. Teksterne omhandler dagligdagens følelser, samfundet og beskriver de problemer, der er i verden.
Kom og genoplev de gode gamle “langhårsdage”, mød de gamle venner, del nogle røverhistorier og få en dans.
Bandet består af: Finn Mogensen: Guitar og sang, Jes Eiler Sørensen: Trommer og sang, Erik Olesen: Bas og sang, Ole Søndergaard Pedersen: Orgel, Per Søndergaard Pedersen: Lyd, Jens “Spir” Meyer: Lys.

Vært: Anna Marie Houe

Producent : Team Teatret, Herning Kommune, Swinging Europe, Kontrast, Thomas Thisted