Åbningstider på Team Teatret

Billetkontoret og telefonerne har åbent tirsdag-fredag fra klokken 12-15.  Derudover har vi altid åbent en time før hver forestilling.
Frem til 1. august 2022 er der sommerlukket på kontoret, men du kan fortsat købe billetter og årskort her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål vedrørende billetterne, er du velkommen til at kontakte os via email på mail@teamteatret.dk eller på telefon 97125577.

Gruppebilletter

Almindelige gruppebilletter kan du købe her på siden under den enkelte forestilling. Ønsker du at bestille billetter til en større gruppe fra samme virksomhed, forening, skole eller institution, beder vi dig kontakte os på telefon 9712 5577.

Refundering af billetter

Du kan få refunderet din billet, hvis vi aflyser den forestilling, du skulle have oplevet, og der ikke kan findes en erstatningsforestilling.

Særlige forhold i en Corona-tid (hvis det bliver aktuelt igen):

Vær opmærksom på, at hvis du køber flere billetter på samme tid, går vi ud fra at I vil sidde sammen, hvor den nødvendige en stols afstand er til næste gruppe. Ønsker du afstand mellem hver publikummer, skal billetterne købes enkeltvis.

Læs her om Corona

Ombytning af billetter

Vi bytter gerne din billet mod betaling af et mindre administrationsgebyr. Du kan således bytte din billet til en anden forestilling til samme pris – medmindre forestillingen er udsolgt. Ombytning skal ske senest otte dage før forestillingen, med mindre der på baggrund af særlige omstændigheder er truffet anden aftale med personalet på teatret. Ombytning af billetter kan kun ske på teatrets kontor i den almindelige åbningstid. Det koster 20 kroner pr. billet.

Reservering af billetter

Hvis du reserverer billetter til en forestilling via telefonen, skal du afhente og betale dine billetter inden for tre dage, med mindre du indgår en anden aftale med billetsælgeren. Hvis du reserverer så tæt på forestillingsdagen, at du ikke kan nå forbi kontoret og betale og afhente dine billetter før forestillingen, anser vi din reservation for at være bindende. Du skal i dette tilfælde betale alle de reserverede billetter, når du ankommer til teatret før forestillingen. Udebliver du fra forestillingen, sender vi dig en faktura svarende til billetternes pris.

Sådan gør du med årskort

Herunder kan du se videoer, der forklarer, hvordan du køber årskort, og hvordan du bruger årskortet til at vælge billetter.

Sådan køber du årskort (du kan sagtens pause videoen undervejs, hvis du synes det går for stærkt):

Sådan booker du billetter til dit årskort (du kan sagtens pause videoen undervejs, hvis du synes det går for stærkt):

Sådan booker du billetter til flere årskort (du kan sagtens pause videoen undervejs, hvis du synes det går for stærkt):