Særlige forhold i en Corona-tid:

Vær opmærksom på, at hvis du køber flere billetter på samme tid, går vi ud fra at I vil sidde sammen, hvor den nødvendige en stols afstand er til næste gruppe. Ønsker du afstand mellem hver publikummer, skal billetterne købes enkeltvis.

Åbningstider på Team Teatret

Billetkontoret og telefonerne har åbent mandag-fredag fra klokken 10-15.  Derudover har vi altid åbent en time før hver forestilling.
I uge 27-30 2019 er der lukket på kontoret, men du kan fortsat købe billetter og sæsonkort her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål vedrørende billetterne, er du velkommen til at kontakte os via email på mail@teamteatret.dk eller på telefon 97125577.

Gruppebilletter

Almindelige gruppebilletter kan du købe her på siden under den enkelte forestilling. Ønsker du at bestille billetter til en større gruppe fra samme virksomhed, forening, skole eller institution, beder vi dig kontakte os på telefon 9712 5577.

Refundering af billetter

Du kan få refunderet din billet, hvis vi aflyser den forestilling, du skulle have oplevet, og der ikke kan findes en erstatningsforestilling.

Læs her om Corona

Ombytning af billetter

Vi bytter gerne din billet mod betaling af et mindre administrationsgebyr. Du kan således bytte din billet til en anden forestilling til samme pris – medmindre forestillingen er udsolgt. Ombytning skal ske senest otte dage før forestillingen, med mindre der på baggrund af særlige omstændigheder er truffet anden aftale med personalet på teatret. Ombytning af billetter kan kun ske på teatrets kontor i den almindelige åbningstid. Det koster 20 kroner pr. billet.

Specifikt for forestillingen #Glimt. Bliver en opførelse aflyst på grund af regnvejr, er det muligt ved henvendelse til teatrets administration den næstfølgende hverdag, at få ombyttet til en anden opførelse, hvis der er ledige billetter.

Reservering af billetter

Hvis du reserverer billetter til en forestilling via telefonen, skal du afhente og betale dine billetter inden for tre dage, med mindre du indgår en anden aftale med billetsælgeren. Hvis du reserverer så tæt på forestillingsdagen, at du ikke kan nå forbi kontoret og betale og afhente dine billetter før forestillingen, anser vi din reservation for at være bindende. Du skal i dette tilfælde betale alle de reserverede billetter, når du ankommer til teatret før forestillingen. Udebliver du fra forestillingen, sender vi dig en faktura svarende til billetternes pris.

Kundekontoen

Hvis du har en kundekonto via teatrets billetsystem, skal du være opmærksom på, at eventuelle indestående beløb nulstilles med udgangen af den givne sæson. Det vil sige, beløbet ikke bliver udbetalt til dig. Det er dit eget ansvar at få udnyttet beløbet på kundekontoen før sæsonens udløb.