Abonnement udløser rabat

På Team Teatret værdsætter vi stamkunder, og hvis du har abonnement, opnår du rabat på dine teaterbilletter.

Et teaterabonnement udløses, når du køber minimum fem billetter til fem forskellige forestillinger på én gang.

Som abonnent kan du således købe billetter til reduceret pris. Rabatten er i sæsonen 2019/20 60 kroner pr. billet i forhold til prisen på en almindelig løssalgsbillet. Således koster en abonnementsbillet 130 kroner inkl. gebyr.

Du køber automatisk dit abonnement, når du køber billetter til fem forskellige forestillinger på en gang her på websitet.

Sådan opretter du dig som abonnent

For at købe dit abonnement på websitet, skal du oprette dig som bruger ved at klikke på “log ind” i toppen af siden.  Herefter følger du anvisningerne – begynd med “opret”, hvis du ikke tidligere har købt abonnement via hjemmesiden. Næste gang du vil købe billetter, klikker du på “log ind” – skulle det ske, at du glemmer dit password, kan du klikke på “glemt kode?”, hvorefter du kan anmode om at få tilsendt et nyt password.

Dit abonnement er personligt, og det betyder, at hver abonnent skal have sin egen brugerprofil på Team Teatrets website for at købe billetter til abonnementspris. Hvis du som abonnent køber billetter til dine venner, skal du være opmærksom på, at det kun er dig, som opnår abonnementsstatus.