Et årskort er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Dit årskort skal fremvises på ved billet-kontrol på teatret, samtidigt med din billet.

Et årskort giver dig mulighed for en billet til hver forestilling på Team Teatret, så længe der er ledige pladser. Du skal selv booke din billet via teatrets website eller billetkontor. Du kan reservere plads til alle forestillinger på én gang, eller du kan vælge at booke løbende. Dog skal du være opmærksom på, at vi til nogle forestillinger har et begrænset antal pladser.

Et årskort giver dig adgang til alle aktiviteter på teatret, som Team Teatret er vært for. Det være sig foyer-forestillinger, foredrag og lignende. Disse annonceres på websitet, nyhedsbreve og på Facebook. Herefter kan du booke din billet til eventen. Du kan fra også benytte dit årskort til voksen-billetter til børneteater.

Hvis du bliver forhindret i at benytte den plads, du har booket til en forestilling, skal du senest 8 dage før forestillingen, give besked om dette til teatret, medmindre der på grund af særlige omstændigheder er truffet anden aftale med en medarbejder fra teatret.

Hvis du undlader at give besked og ikke benytter den billet, du har booket til en teaterforestilling eller sær-event, sender vi dig en regning – et såkaldt no show-fee – svarende til prisen på en løssalgsbillet pt. 190 kroner. Dette uanset om du har et årskort til unge eller voksne.

Du kan købe alle de årskort, du ønsker. Hvis du køber et årskort, kan du booke en billet til 0-kroner pr. forestilling. Hvis du køber to årskort, kan du således booke 2 0-kroners billetter pr. forestilling og så fremdeles.

Se videoerne herunder, hvis du er i tvivl om, hvordan du køber et årskort, eller hvordan du tilknytter billetter, når du har et eller flere årskort.

Sådan køber du årskort (du kan sagtens pause videoen undervejs, hvis du synes det går for stærkt):

Sådan booker du billetter til dit årskort (du kan sagtens pause videoen undervejs, hvis du synes det går for stærkt):

Sådan booker du billetter til flere årskort (du kan sagtens pause videoen undervejs, hvis du synes det går for stærkt):