Her køber du gavekort til Team Teatret

Hvad giver du i gave til ham eller hende, som har alt?

Vi anbefaler en tur i Team Teatret – en gave som du ved, ikke skal byttes, for hos os, er der teater for alle – uanset om du er ung, ældre, mand, kvinde, baby, større barn eller teenager.

Her på websitet kan du købe gavekort til Team Teatret; nemt og bekvemt. Gavekortet kan indløses af modtageren her på siden i forbindelse med billetkøb, men gavekortet kan også indløses på teatret, når billetkontoret har åbent.

Du bestemmer selv beløbet på gavekortet – dog minimum 100 kroner.

Køb dit gavekort her

Har du brug for en firmagave, har du også mulighed for at forære gavekort – du er i den forbindelse velkommen til at kontakte kontoret på telefon 9712 5577 for nærmere aftale.

VisitHerning tilbyder desuden en særlig løsning for virksomheder. Læs mere her:

Oplevelsesgavekort til lokale oplevelser

Oplevelsesindustrien i Herning og Ikast-Brande har været hårdt prøvet det seneste år. Nu har din virksomhed muligheden for at støtte op om den lokale oplevelsesindustri, da en ny lov gør det muligt for virksomheder i 2021 at give medarbejdere et skattefrit oplevelsesgavekort på op til 1.200 kr. Skal dine medarbejdere forkæles med et oplevelsesgavekort og vil du samtidig støtte lokalt?

VisitHerning har gjort det nemt, da de tilbyder en gratis løsning til håndtering af oplevelsesgavekort, hvor medarbejderne frit kan vælge mellem 60 forskellige lokale oplevelser til det lokale kulturliv samt restauranter, barer, oplevelseserhverv og overnatning.

Læs mere om den lokale gavekortløsning her eller kontakt VisitHerning på tlf. 9627 2222 eller mail@visitherning.com for yderligere information.

Er du allerede klar til at benytte løsningen, så tilmeld din virksomhed her