Finurlige ferieaktiviteter

uge42_Team_Teatret-page-001 (1)
Team Teatret summer af aktiviteter for børnene, når vi rammer uge 42. Således vil der fra onsdag – søndag være børneteater og forskellige aktiviteter for børn fra 2 år og op.

Programmet er som følger:

Onsdag 18. oktober præsenterer vi forestillingen Et ord er et ord for børn fra 4 års alderen og op.

Torsdag 19. oktober kan børn og voksne møde nogle af figurerne fra Doktor Proktors tidsbadekar, som er Team Teatrets nye, store familieforestilling, som har premiere 25. november. Doktor Proktors tidsbadekar er en eventyrlig og fantasifuld fortælling om Lise og Bulle, der rejser tilbage i tiden for at hjælpe Doktor Proktor. Forestillingen er en dramatisering af Jo Nesbøs børnebog.

Samme dag er der også et magisk sæbebobleværksted. Børnene kan lave deres egen sæbeboble-fidus, som de kan tage med sig hjem efterfølgende. Team Teatrets tusindkunstner og hus-scenograf Thomas Ravnsgård har fabrikeret en sæbeopløsning som skaber seje sæbebobler.

Fredag 20. oktober og lørdag 21. oktober præsenterer vi forestillingen Historiehuset to gange dagligt. Det sker hhv. kl. 10 og kl. 14. Forestillingen er en inddragende børneteaterforestilling, hvor børnene kommer med Hans Nørregaard på opdagelse i flere årtiers arbejde med børneteater. Efter forestillingen bliver børnene inviteret med ind i huset, hvor de kan gå på opdagelse. Forestillingen er for  børn mellem 3 og 8 år.

Samme dag er der værksted med ansigtsmaling ligesom vores formidlingsmedarbejder Marianne Ilum Sørensen vil inddrage de børn, der har lyst i at skabe bordteater. Sæt liv til eventyret om De tre bukkebruse – eller gør en opvaskebørste eller et sæt bestik levende. En fantasifuld leg for børn fra 2 år og op til 8 år.

Søndag 22. oktober er der dømt halloween-værksted på teatret fra 11.30 – 14.00. Børn og voksne kan sammen skære græskarhoveder – som de kan tage med sig hjem. Men før de smutter ud af døren, vil vi bruge græskarhovederne til dukketeater – i en fortælling med gru og gys. Sideløbende er der mulighed for at male sit ansigt med et rigtigt halloween-udtryk … Vi runder dagen af med børneteaterforestillingen Flyv kl. 14.