Er du vores forretningsfører?

Team Teatret søger en ny medarbejder til at løse opgaver inden for økonomi, salg og administration. Vi møblerer om i organisationen og digitaliserer en række økonomiopgaver og har derfor brug for en ny type medarbejder. Jobbet består primært af følgende opgaver:

  • Teamledelse i teamet Salg og økonomi
  • Økonomistyring, herunder budgetter og årsregnskab
  • Overordnet administration, herunder kontrakter og aftaler
  • Salgsstrategier
  • Kommunikation med leverandører og offentlige myndigheder
  • Daglig administration og kundebetjening

Som en del af jobbet fungerer du som sparringspartner for teatrets leder og indgår i teatrets ledelsesteam.

Hvem er du?

Du har en relevant økonomisk/administrativ uddannelse. Du er hjemmevant i office-pakken og e-conomic. Du har måske erfaring fra kulturverdenen. Du kender måske billetsystemet Elektra. Du er struktureret og imødekommende. Du er en teamplayer, men arbejder også godt selvstændigt. Du kan både arbejde driftsorienteret og strategisk. Du har fokus på fortsat optimering af administrative og økonomiske processer. Du har evnen til at agere i en kreativ, uformel og uforudsigelig hverdag og samtidig overholde deadlines og formaliteter.

Vi tilbyder

Et livligt og positivt arbejdsfællesskab i et velfunderet teater med faste kolleger samt en lang række løst tilknyttede kunstnere.

Jobbet er i udgangspunkt fuld tid, men vi er fleksible, hvis du er den rette, og vi sammen kan finde en anden løsning.

Ansøgningsfrist: 23. november 2020

Ansættelsesstart: 1. januar 2021 eller efter aftale

Spørgsmål rettes til teaterleder Dorthe Skøtt Bébe på dorthe@teamteatret.dk eller telefonisk på 9712 5577.

Ansøgning og relevante bilag sendes til job@teamteatret.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Team Teatret er egnsteater i Herning Kommune. Efter nytår også i Ikast-Brande Kommune. Vi producerer og udvikler scenekunst. Det sker gennem 3-4 årlige egenproduktioner og gennem diverse udviklings- og formidlingsprojekter og Teams Teaterskole. Vi præsenterer desuden en lang række gæsteforestillinger for børn, unge og voksne. Team Teatret spiller en aktiv rolle i det lokale kulturbillede og i det regionale og nationale scenekunstliv.