Vil du være en del af vores team?

Kan du få teater til at brænde igennem online? Har du pennen spidset, når pressevinklerne, skal skrives? Er du digitalt indfødt med en interesse for analogt og intimt teater?

Så er det måske dig, vi er på udkig efter. Team Teatret søger nemlig en kommunikationspraktikant til foråret 2016.

Hvem er vi?

Vi er et af Danmarks ældste egnsteatre med base i Herning. Siden 1968 har vi skabt udfordrende og debatskabende teater for børn, unge og voksne.

Team Teatret er i en brydningstid, hvor vi forsøger at gøre op med gamle dogmer og “vi plejer”. Det betyder blandt andet, at vi har omlagt vores kommunikation til at være mere og mere digital. Med udgangspunkt i det vi kalder “nærhedsprincippet”, vil vi i dialog med vores gæster – nye som gamle. Derfor vægter vi kommunikation baseret på dialog og relationer.

Team Teatret har 11 fastansatte medarbejdere og har løbende freelancere og timelønsansatte tilknyttet. Men vi er en mindre arbejdsplads, hvilket betyder, at vi kommer tæt på hinanden som mennesker. Vi kender hinanden godt og arbejder sammen på kryds og tværs uden skelen til titler og funktioner. Vi har et fælles mål om at lave sublimt teater, som gør en forskel.

Som teater indgår vi i en række samarbejdsprojekter med andre kulturinstitutioner, når det giver mening.

Hvem er du?

Du er i gang med en uddannelse inden for kommunikation eller markedsføring. Du ønsker at arbejde med ekstern kommunikation i et kulturelt perspektiv. Det er helt naturligt for dig at formulere dig på skrift, og du færdes hjemmevant på alle sociale medier. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og har respekt for deadlines. Du kan navigere mellem mange forskellige opgaver uden at miste pusten, og du har en god evne til at lukke støj ude – for lad os bare indrømme det: Vi er et larmende hus med store armbevægelser. Du får selvfølgelig al den støtte, du har brug for i dit arbejde, for vi er naturligvis bevidste om, at du også er hos os for at lære.

Hvad skal du?

Du kommer til at arbejde med klassiske pr-opgaver i kombination med social media-kommunikation. Derudover vil du, når det er relevant, blive involveret i udviklingsprojekter, fondsansøgninger mm.

Eksempler på opgaver:

  • pressemeddelelser
  • social media-kampagner
  • nyhedsbreve (Mailchimp)
  • Webtekster (WordPress)
  • Artikler til vores branding-magasin

Hvornår har vi brug for dig?

Du skal kunne begynde hos os 1. februar 2016, og vi ser gerne, at du er her minimum 3 måneder. Praktikken er som udgangspunkt ulønnet, men med mulighed for at få betalt din transport, hvis du bor langt væk fra Herning.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Monica, som er ansvarlig for teatrets pr og kommunikation på telefon 61609585 eller info@teamteatret.dk – du kan se nærmere på teatret via vores profiler på Facebook, Instagram og Twitter ligesom det er en god ide at researche lidt via vores website teamteatret.dk

Sådan søger du

Ansøgning sender du til Monica på info@teamteatret.dk – husk at vedlægge dit cv sammen med en kort ansøgning. Lad høre fra dig så hurtigt som muligt. Indkomne ansøgninger vurderes løbende.