Spil ny dramatik og vær med på mange formater som skuespiller på Hernings eget teater.

Er du en dygtig og bredt favnende kvindelig skuespiller med ben i næsen og et dynamisk drive? Har du mod på at bosætte dig i Herning i nogle år for at være del af et team af myreflittige teater-sjæle? Så er det måske netop dig, vi søger.

Team Teatret søger en kvindelig skuespiller til teatrets ensemble fra 27. januar 2020 til 30. juni 2022. Din første opgave vil være hovedrollen i et nyt stykke dansk dramatik om en småbørnsmor.

Team Teatret producerer udelukkende ny dramatik. Hver sæson består af mindst to nye egenproduktioner for unge og voksne og en ny egenproduktion for børn, genopsætninger af tidligere forestillinger samt turne. Vi arbejder også med nye kortere formater og events. Som skuespiller på Team Teatret indgår du i alle de forskellige formater, både stationære forestillinger, nye formater og turnéliv.

På Team Teatret arbejder vi i disse år med en udvidelse af vores scenekunstneriske aktiviteter. Teatret driver nu kommunens teaterskole og har netop fået støtte af Kulturministeriet til et Kulturbro-projekt, hvor vi sammen med andre aktører blandt andet vil hjælpe unge videre i livet via scenekunstneriske redskaber. Vi samarbejder med folkeskolen om forskellige undervisningsprojekter, udvikler projekter med andre kulturaktører og laver pr-events for teatrets forestillinger. Som skuespiller på Team Teatret skal du derfor også have lyst til at indgå i undervisningsopgaver og sætte dine kompetencer på spil i forskellige samarbejdsprojekter. Alt i alt en broget buket af scenekunstneriske opgaver for dig som skuespiller.

Team Teatret er egnsteater i Herning Kommune. Vi tror på, at det er vigtigt med professionel scenekunst, der er produceret lokalt. Ansøgere, der har lyst til at bosætte sig i eller omkring Herning, vil derfor blive foretrukket.

Er du vores nye kollega?

Så send os din ansøgning indeholdende

  • Kortfattet CV med vellignende foto (max 1 side)
  • Kortfattet ansøgning, der fortæller, hvorfor netop du kan bidrage med noget særligt som skuespiller på Team Teatret (max 1 side)
  • En kort uredigeret film, hvor du præsenterer dig selv (max 1 ½ minut)

Send os din ansøgning, cv og film samlet via WeTransfer til job@teamteatret.dk og skriv ”ansøgning skuespiller” og dit navn i beskedfeltet.

Vi skal have din ansøgning senest 23. april 2019 kl. 12.  Vi behandler alle ansøgninger med fuld diskretion og fortrolighed.

På baggrund af de indsendte ansøgninger udvælger vi et antal kandidater til audition og samtale, der finder sted den 5. maj 2019 på Team Teatret. Forud for din audition, vil du blive bedt om at forberede en selvvalgt monolog (max 3 minutter) og en selvvalgt sang. Nærmere oplysninger om audition følger efter ansøgningsfristen.

Har du spørgsmål til stillingen,er du velkommen til at kontakte teaterleder Dorthe Skøtt Bébe på dorthe@teamteatret.dk.

Team Teatret
Østergade 32
7400 Herning
Tlf. 9712 5577