Vil du undervise i scenekunst?

Team Teatret søger underviser/projektleder til scenekunstskolen

Brænder du for at undervise?
Har du drama og teater i dit dna?
Er du på én gang både kreativt tænkende og en god koordinator, er du måske den person, vi søger til at realisere Herning Scenekunstskole version 2.0.

Pr. 1. januar overtager Team Teatret ansvaret for driften af Herning Scenekunstskole, der blandt andet udbyder undervisning i drama til børn og unge i Herning Kommune. Skolen har eksisteret i 5 år og står foran en større udviklingsproces. Vi søger dig, der både kan være med til at skabe visionerne for skolens fremtidige virke og har evner og interesse for at varetage en stor del af undervisningen.

I visionerne for skolens drift indgår blandt andet master class-samarbejde med de ansatte på Team Teatret, men også ønsket om at arbejde med andre typer af scenekunstprojekter med børn og unge.

Som underviser og projektmedarbejder skal du blandt andet løse følgende opgaver:

  • Projekter og undervisningsforløb på Herning Scenekunstskole
  • Projektmageri og outreach aktiviteter primært for unge – i 2017 projektet InVITAtion Lab
  • Udvikling og understøttelse af Team Teatrets aktiviteter i regi af Åben Skole samt undervisningsaktiviteter i relation til teatrets egenproduktioner

Hvem er du?
Du har måske en baggrund indenfor teaterverdenen, måske er du dramalærer, teaterpædagog, dramaturg – eller noget helt femte, som vi ikke lige kan sætte et konkret ord på.

Det vigtigste er, at du brænder for scenekunst, og at dine kompetencer favner både undervisning og projektledelse. Vi forventer, at du har et naturligt forhold til administration og struktur, og at du som menneske er rummelig og kan favne forskelligheder. Du er god til formidling og kan kommunikere med forskellige målgrupper. Dine samarbejdsevner er udsøgte, men du formår også at arbejde selvstændigt.

Der vil blive tale om arbejde i både dag- og aftentimer. I øjeblikket er undervisningsaftenerne tirsdag og torsdag.

Stillingen søges besat pr. 1/2 2017 – men vi venter gerne på rette medarbejder til 1/3 2017. Arbejdsstedet er primært Herning med udgangspunkt på Team Teatret. Undervisningen vil primært foregå på den tidligere Herning Højskole i Birk, men der vil også blive tale om tværkommunale projekter, der foregår andre steder i oplandet. Jobbet er en tidsbegrænset fuldtidsansættelse, der i første omgang løber fra 1/2 2017-31/12 2018. Det er en betingelse for ansættelsen, at der kan indhentes børneattest.

Ansøgningsfristen er mandag 9/1 kl. 12. Ansættelsessamtaler finder sted 16-17/1. Ansøgninger sendes til mail@teamteatret.dk mrk. Projektmedarbejder. Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til Dorthe Bébe på 21 29 17 67 eller dorthe@teamteatret.dk