Kultur har stor værdi og det skal være tydeligt

Eea Haldan Vestergaard er den nye leder for salg og administration på Team Teatret, og hun begynder i jobbet i slutningen af februar. Hun glæder sig til at bringe sin store erfaring fra både erhvervsliv og politik i spil i teatrets hverdag.

”Kunsten er det kit, der binder samfundet sammen og som fortolker vores virkelighed. Jeg synes det er vigtigt, at vi, gennem kultur og især teater, reflekterer over den verden, der omgiver os. Som kulturinstitution skal vi være gode til at forklare, hvad det er, vi bidrager med. Vi skal værdisætte teatrets rolle”, siger hun.

Den 44-årige cand. merc. har arbejdet som blandt andet erhvervsrådgiver, konsulent og kundechef og så har hun siddet i byrådet i Kolding, hvor hun kommer fra.

”Jeg vil meget gerne tage mine erfaringer fra erhvervslivet og fra det politiske spil med ind på teatret. Det handler for eksempel om at vi skal sikre at vores publikum, vores kunder, kender til os og ved, hvad vi står for, og ikke mindst, hvad vi kan tilbyde dem,” siger Eea Haldan Vestergaard.

Som byrådsmedlem har Eea Haldan Vestergaard også siddet i bestyrelsen for en række kulturinstitutioner og har dermed en særlig indsigt i den dialog, der findes mellem politiske lag og de enkelte kulturelle virksomheder.

Teaterleder Dorthe Bébe glæder sig til samarbejdet med Eea Haldan Vestergaard:

”Vi har ledt efter en medarbejder, der både har stærke kompetencer indenfor økonomistyring, salg, administration og ledelse og her har vi det helt rigtige match. Også selvom der er en masse fag-faglige termer, man skal lære, når man er ny i teaterverdenen. Jeg glæder mig over at Team Teatret kan nyde godt af Eeas erfaringer fra både den politiske verden og fra det mere kommercielle private erhvervsliv.”

Eea Aldan Vestergaard er Team Teatrets nye salgs- og administrationsleder.