Mads Würtz Gammelmark er den nye kommunikationsansvarlige på byens teater

Teater har fyldt meget i Mads Würtz Gammelmarks liv siden barndommen og gør det fortsat. Nu er det Team Teatrets forestillinger og aktiviteter han fokuserer på som teatrets nye kommunikationsansvarlige.

Mads er uddannet journalist og har som sådan altid beskæftiget sig med kulturen. For ni år siden rykkede han over som projekt- og pressekoordinator på Operaen i Midten. Nu bliver hans evner altså lagt i Hernings helt eget egnsteater, Team Teatret.

“Jeg elsker teater. Scenekunsten kan underholde, provokere, åbne vores øjne, sætte nye vinkler på kendte områder, og så er det levende. Det er så vigtigt at opleve levende kunst, at være sammen i et rum, hvor mennesker mærker noget, der har puls og passion,” siger han.

Mads Würtz Gammelmark kommer fra et opera-egnsteater, der skal dække fire kommuner, og hvor langt det meste personale er projektansat.

“Nu er jeg i et levende hus, fyldt med kreative kræfter, og hvor den skabende proces finder sted lige her. Team Teatret skaber og viser teater for mange målgrupper. Det er en vigtig del af teatrets ånd og betydning, og det glæder jeg mig til at fortælle om,” siger han.

Mads har boet i Herning nogle år som ung og er kommet her siden. I arbejdet for Operaen i Midten har han også lært kulturlivet i Herning at kende, men nu vil han kaste sig endnu dybere ind i Hernings kulturelle DNA.

“Herning kan, hvad Herning vil, og det er ikke så lidt. Team Teatret er en perle med en flot og lang historie i en ung by. Som teater kan vi pege på almenmenneskelige emner, men også tage fat i det, der er særligt for Herning. De mange forskellige temaer vil jeg gerne folde ud i teatrets kommunikation til nuværende og kommende publikummer,” siger han.

Team Teatrets leder, Dorthe S. Bébe glæder sig til samarbejdet.

“Jeg ser frem til at finde ud af, hvad Mads’ pen og erfaring kan tilføre Team Teatret,” siger hun.

Mads Würtz Gammelmark overtager stillingen efter Monica Jørgensen, der nu laver primært erhvervsstof som journalist på DR Midt-Vest.