Vi søger nye skuespillere til vores ensemble

Er du en dygtig og bredt favnende skuespiller med ben i næsen og et dynamisk drive? Har du mod på at bosætte dig i Herning i 2 år for at være del af et team af myreflittige teater-sjæle? Så er det måske netop dig, vi søger.

Team Teatret søger to skuespillere til at indgå i teatrets kunstneriske ensemble, som pt. udgøres af to skuespillere. Ansættelserne løber fra 1. oktober 2017 til 30. september 2019.

På Team Teatret har vi konstant fokus på at udvikle os kunstnerisk. Vi producerer hver sæson 2-3 voksenforestillinger og 1-2 børneforestillinger. Som skuespiller på Team Teatret indgår du både i stationære forestillinger i klassisk format, ligesom du indgår i nye satsninger og formater og turneliv.

Du skal også være indstillet på at løse andre typer af opgaver som eksempelvis undervisning og formidling – blandt andet i regi af åben skole foruden samarbejdsprojekter med andre kulturaktører og pr-events for teatrets forestillinger.

Med ansættelsen af to nye skuespillere, vil det kunstneriske ensemble på Team Teatret fremadrettet bestå af fire skuespillere. Team Teatret er egnsteater i Herning Kommune. Vi tror på, at det er vigtigt med professionelt scenekunst, der er produceret lokalt. Ansøgere, der har lyst til at bosætte sig i eller omkring Herning, vil derfor blive foretrukket.

Er du én af vores nye kolleger?  Så send os din ansøgning indeholdende:

  • Kortfattet CV med vellignende foto (max 1 side)
  • Kortfattet motivation for at netop du skal være med i teatrets ensemble (max 1 side)
  • En kort uredigeret film, hvor du præsenterer dig selv (max 1 ½ minut)

Send os din ansøgning, cv og film samlet via WeTransfer til mail@teamteatret.dk og skriv ”ansøgning skuespiller” og dit navn i beskedfeltet.

Vi skal have din ansøgning senest 10. marts 2017 kl. 12.00.  Vi behandler alle ansøgninger med fuld diskretion og fortrolighed. På baggrund af de indsendte ansøgninger udvælger vi et antal kandidater til audition og samtale den 25. eller 26. marts 2017.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teaterleder Dorthe Skøtt Bébe på dorthe@teamteatret.dk.