Kommunikationsansvarlig søges

Team Teatret søger en stærk kommunikator, som kan indgå i stillingen som teatrets kommunikationsansvarlige. I jobbet er du både strategisk og udførende. Du skriver godt og præcist. Du kommunikerer ubesværet på alle platforme. Du brænder for at øge teatrets synlighed og få flere gæster i teatret. Du ser nye muligheder og evner at skabe konkrete resultater.

Som kommunikationsansvarlig arbejder du med pressemeddelelser, sociale medier, events, kampagner, sponsorater, fundraising og repræsentation. Mødet med Team Teatret er en helhedsoplevelse, hvor kommunikationen begynder allerede inden kundens første overvejelse om at gå i teatret. Teaterforestillingen er blot en del af den samlede oplevelse.

I jobbet er der en række daglige driftsopgaver, som du er driver af – derudover indgår du i nære samarbejder med eksterne samarbejdspartnere inden for blandt andet trykkeri, grafik og foto ligesom du er kontakten til anmeldere og øvrig presse.

Årshjulsplanlægning er afgørende for at bevare overblikket i en travl hverdag med mange faste rutiner og en lang række ad hoc-opgaver.

Har du erfaring med Mailchimp, Facebook Business Manager, iMovie og Photoshop er du godt klædt på til den tekniske side af jobbet.

Vi foretrækker ansøgere med uddannelse i og solid erfaring med skriftlig kommunikation. Derudover skal du have dokumenteret erfaring med pressearbejde og social media-kommunikation. Har du erfaring med teaterbranchen eller kulturformidling er det en fordel. Men det er ikke afgørende for at få succes i jobbet. Vi forventer, du er nysgerrig på udviklingen i dit eget fag og på teater. Det er en fordel, hvis du er lokalt forankret i området og har et kendskab til kulturudbuddet i og omkring Herning.

Lønnen forhandles med udgangspunkt i overenskomsten mellem TL og TIO (nu Dansk Teater) – og vil afhængigt af dine kompetencer og erfaringer ligge mellem 27. – 30.000 kroner månedligt plus pension. Derudover tilbyder vi betaling af medlemskab i DGI-Huset Herning, fri telefon og flekstid.

Vi ønsker, at du begynder i jobbet snarest muligt og senest 1. marts 2019.

Send din ansøgning og dit CV i en samlet fil til os inden 22. januar 2019 kl. 12 til adressen: job@teamteatret.dk

Vi holder samtaler 25. januar 2019.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til teaterleder Dorthe S. Bébe på dorthe@teamteatret.dk – skriv ”spørgsmål til stilling” i emnefeltet. Frem til 22. januar 2019 har du også mulighed for at tage kontakt til teatrets nuværende kommunikationsansvarlige Monica Jørgensen på telefon 61609585.

TEAM TEATRET er egnsteater i Herning Kommune. Teatret har 13 fastansatte medarbejdere og en række freelancere tilknyttet. Siden 2015 har teatret været ensembleteater. Det vil sige, at vi har en gruppe skuespillere fastansat. Årligt producerer Team Teatret 3-5 nye teaterforestillinger til forskellige målgrupper og flere af særligt børneforestillingerne sendes også på turne landet over.