Dit lokale egnsteater er støttet af Foreningen Team Teatret. Foreningen er for dig, som vil bakke op om det lokale teaterliv. Støtteforeningen er ønsker at være vedkommende, inspirerende og levende – nøjagtig som teatret er det.

Som medlem får du en række tilbud og fordele i løbet af sæsonen.

Du vil blive inviteret til åbne prøver på vores egne produktioner og vi sender dig løbende nyt fra teatret pr. email.

I løbet af sæsonen har du én gang mulighed for at invitere to venner med i teatret til en af vores egenproduktioner, som du selv har billet til.

Du får et cafékort udleveret på dit første besøg på teatret i den nye sæson. Kortet giver adgang til gratis kaffe og te på Team Teatret før vores forestillinger og øvrige arrangementer.

Som medlem har du stemmeret på teatrets årlige generalforsamling og får på denne måde direkte indflydelse på teatrets virke. Dog skal du have været medlem i mindst en måned for at opnå stemmeret.

I 2021 finder generalforsamlingen sted søndag den 26. september. Som medlem kan du deltage i mødet, og i forbindelse med generalforsamlingen får du en kunstnerisk oplevelse.

Prisen for en sæsons medlemskab er fra sæsonen 2021/2022 100 kr. Medlemskabet er personligt.

Kunder, der køber årskort til 950 kr. bliver automatisk medlem af foreningen. Har du købt til medlemskab først, og får lyst til, også at købe årskort, kan du få det til 850 kr.

Sæsonen løber fra 1/7 til 30/6 det efterfølgende år. Du melder dig ind i Team Teatrets forening her

Foreningens vedtægter kan du læse her

Se regnskab fra Foreningen Team Teatret 2019/20

Se regnskab fra Foreningen Team Teatret 2018/19

Se regnskab fra Foreningen Team Teatret 2017/18